Глобальні оголошення!

Сексшоп в Україні

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Сексшоп в Україні

Повідомлення Yaiti » 20 серпня 2025, 22:53

Хочу спитати в тих, хто вже мав такий досвід. Ми з коханим давно разом, і наче все добре, але хочеться чогось новенького. Я бачу, що магазини пропонують купу всього, але відверто — трохи соромно й страшно купувати щось «занадто сміливе». Може, порадите щось універсальне, щоб і цікаво було, і без відчуття, ніби переступаєш через себе?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Сексшоп в Україні

Повідомлення gazaa » 20 серпня 2025, 22:57

Завжди любила експерименти, але анальні пробки на присосці https://talla.ua/ua/analnye-probki-na-prisoske/ стали для мене справжнім проривом у світі задоволення. У сексшопі TALLA я знайшла моделі, які не тільки якісні та безпечні, але ще й неймовірно красиві – з камінням і стразами, що додають особливого шарму. Найбільше мене підкорила саме присоска, адже вона надійно фіксує пробку і дає можливість пробувати нові пози без допомоги рук. Це дуже зручно і відкриває простір для фантазії. Коли я вперше спробувала, навіть не очікувала настільки сильних вражень – тіло відреагувало миттєво, і задоволення було просто фантастичним. Замовляти у TALLA приємно: ціни доступні, діють знижки, а доставка завжди анонімна. Тепер я впевнено можу сказати, що анальні пробки на присосці – це ідеальний вибір для тих, хто хоче додати в життя більше яскравих емоцій.
gazaa Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Re: Сексшоп в Україні

Повідомлення xtremeshammy » 08 жовтня 2025, 21:40

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн