Глобальні оголошення!

Смачні чипси

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Смачні чипси

Повідомлення Yaiti » 11 серпня 2025, 11:00

Привіт всім, зрозуміла, що давно не пробував нічого нового з чипсів. Постійно беру одні й ті самі смаки – сметана з цибулею або класичні солоні. Але хочеться знайти щось цікавіше та, можливо, навіть трішки екзотичне. Які чипси вам подобаються найбільше? Може, порадите смак, який вас приємно здивував і став улюбленим?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Смачні чипси

Повідомлення Ліхтарик » 11 серпня 2025, 11:03

Та теж колись застрягла на одному смаку, але потім почала пробувати різні новинки. Дуже сподобалися з ароматом барбекю – вони насичені, з легкою солодкуватістю і мають аромат диму. Ще крутий варіант – чипси з васабі, але це вже для тих, хто любить щось гостреньке. А ще я відкрила для себе комбінацію сиру та бекону – дуже ситно і смак насичений. Думаю, якщо хочеться чогось особливого, спробуйте смаки з додаванням спецій або незвичних інгредієнтів, наприклад, трюфель чи лайму. Тільки звісно, що ця їжа не на кожен день, багато калорій!
Ліхтарик Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 11 серпня 2025, 11:04

О, цікаво! З васабі я точно ще не пробувала, але, мабуть, потрібно пошукати такий смак у наших магазинах. Може вони будуть краще ніж з хроном))) Сир із беконом теж звучить апетитно. Думаю, варто подивитись щось нове серед відомих брендів, щоб і якість була гарною і смак запам’ятався надовго. А ще питання - де є вибір чипсів?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Миледи » 11 серпня 2025, 11:12

Дуже смачні чипси Pringles Cheese Сир 165 г. Це не просто чипси, а справжня насолода для тих, хто любить сирні закуски. Вони мають рівномірний насичений смак сиру, з легкою вершковою ноткою та хрусткою текстурою, яка не кришиться в руках. У зручній тубі, яка зберігає свіжість і не дає чипсам ламатися, їх можна взяти з собою на пікнік, у подорож або просто перекусити вдома під фільм. Прінглс завжди відрізняються якістю – кожен шматочок однакової форми та товщини, тому смак розкривається рівномірно. І це класика, такі чипси купую вже давно, подобаються мені та моєї родини.
А де купити... Ну такі чипси є в супермаркетах, але можна замовити і онлайн - наприклад в Маудау https://maudau.com.ua/category/chipsy в каталозі якого є гарний вибір по чипсах. І саме Pringles - дуже багатий вибір смаків, є класичні сирні і з інакшими смаками. Плюс - в цьому магазині на чипси завжди гарна ціна, навіть є безкоштовна доставка якщо набрати товарів на суму більше ніж 2000 грн.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей