Глобальні оголошення!

Налаштування реклами

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Налаштування реклами

Повідомлення masha » 27 липня 2025, 18:32

Часто чую, що Instagram – це ефективний канал для реклами, але мене цікавить, чи варто замовляти налаштування реклами у спеціалістів, чи можна обійтися власними силами? Чи буде це дійсно вигідно, якщо ви плануєте масштабувати свій бізнес і отримати більший прибуток?
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Налаштування реклами

Повідомлення Данки » 28 липня 2025, 22:10

Я теж колись стояла перед таким питанням. Спочатку вирішила налаштувати рекламу в Instagram самостійно, перечитала безліч статей і подивилася купу відео. Результат був, але дуже скромний. Потім звернулася до фахівця, і все змінилося. Охоплення зросло, з’явилися нові клієнти, і прибуток дійсно відчутно зріс. Якщо у вас серйозні плани щодо масштабування бізнесу, рекомендую інвестувати у професіонала. Це заощадить час, нерви і принесе кращий результат.
Данки Офлайн

Добре орієнтуюся

Re: Налаштування реклами

Повідомлення lowprofile » 28 липня 2025, 22:14

Я давно вела сторінку з авторською керамікою, але відчувала, що потенціал більший. Постійні підписники лайкали, коментували, але замовлень було небагато. Я вирішила спробувати замовити налаштування реклами в інстаграм https://seomarket.ua/services/reklama-v-instagram/ тут. Зі мною зв’язались одразу, усе чітко пояснили: як працює таргетинг, як правильно обрати аудиторію. Вже за кілька днів після запуску першої кампанії я отримала десятки заявок! Візуал і тексти підібрали саме в моєму стилі, нічого шаблонного. Особливо сподобалось, що мені щотижня надсилають звіти з результатами. Працювати з професіоналами — справжнє задоволення, і мій маленький бренд нарешті почав зростати!
lowprofile Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей