Глобальні оголошення!

Що можна побачити по VIN-коду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Що можна побачити по VIN-коду

Повідомлення Миледи » 22 липня 2025, 11:34

Дівчата, привіт! Дуже треба порада. Дивлюсь авто на OLX, дуже сподобалась одна машинка, але щось мене гризе, що може з нею не все чисто. Хочу якось перевірити, чи не була вона в ДТП, чи не скручували пробіг… Кажуть, можна щось дізнатись по VIN-коду, але я взагалі в цьому не шарю. Хто розбирається, поясніть, будь ласка, що там можна побачити? І як не вляпатись в історію з проблемною машиною? Бо дуже боюсь, що куплю, а потім пожалкую.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Що можна побачити по VIN-коду

Повідомлення Лили » 22 липня 2025, 11:35

Ой, як я тебе розумію! Я теж через це пройшла. Мені пощастило, що подруга вчасно підказала перевірити по VIN-коду. А то продавець так красиво розказував, яка машинка ідеальна. А потім виявилось, що вона була в аварії і мала страхові виплати. То добре, що я не вклалась у ту "цукерочку". Обов'язково дивись історію авто – воно того варте. Бо потім можуть бути такі сюрпризи, що мама не горюй. Там і пробіг часто накручують, і реєстрацію змінюють.
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Анна123 » 22 липня 2025, 11:35

Я, до речі, теж шукала собі машину і стикнулась з такою самою ситуацією. Почала перевіряти по VIN-коду після того, як знайомий купив авто, а через місяць дізнався, що воно в арешті. Я була в шоці. Він потім дуже шкодував, що не перевірив усе завчасно. Так що краще не ризикувати, навіть якщо все виглядає ідеально. Я тепер завжди дивлюсь, чи нема інформації про ДТП, скільки було власників і яка країна першої реєстрації. Там багато всього відкривається!
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 22 липня 2025, 11:37

Дівчата, однозначно потрібно робити перевірку авто по він коду, і краще не відкладати. Я користувалась сервісом VIN Сheck — дуже зручно. Вводиш код і бачиш повну картину: чи була машина в аваріях, які страхові випадки, чи не в арешті, яка реальна країна реєстрації, чи не таксі в минулому. А ще там можна побачити пробіг, якщо він офіційно фіксувався, і коли проходились техогляди. Це реально рятує, бо продавці, на жаль, часто щось замовчують. Завдяки перевірці я уникнула великої помилки — авто мало купу штрафів, про які власник і не заїкався. Так що не сумнівайтесь, краще все з’ясувати до покупки.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей