Глобальні оголошення!

Акція вечірки

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Акція вечірки

Повідомлення karamelka77 » 18 липня 2025, 23:06

Готую дівич‑вечір для сестри й хочу, щоб обід не вибився з нашого бюджету. Проте постійні «суперзнижки» у різних сервісах, які я знайшла, виявилися фейковими: або кінцева сума більша від заявленої, або безкоштовну піцу видають лише за подвійне замовлення. Чи знає хтось реальну пропозицію у Луцьку, де акція дійсно працює, а кур’єр приїжджає вчасно? Поділіться конкретними деталями, щоб не довелося переробляти план вечора в останню хвилину.
karamelka77 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Акція вечірки

Повідомлення Mikrot » 20 липня 2025, 00:18

Коли ми святкували підвищення подруги, я скористалася сторінкою акцій від Pronto Pizza — https://prontopizza.ua/lutsk/akcziyi/. Там чітко прописані умови: взяли дві середні піци, третю дали безоплатно, плюс кешбек 5 % за участь у клубі. Ніяких прихованих платежів: сума в кошику збіглася з підсумком у чек‑листку після оплати банківською карткою. Кур’єр був біля під’їзду за 35 хвилин, хоча я спеціально замовляла у «віковий» час, коли часто трапляються затримки. Ще порада: перед оформленням перечитай примітки — акції не сумуються, але можна вигідно комбінувати з самовивозом, якщо хтось має авто.
Mikrot Офлайн

Тільки роззираюся

Re: Акція вечірки

Повідомлення karamelka77 » 20 липня 2025, 00:27

Дякую за такий конкретний відгук! Уже бачу, що це саме те, що потрібно нашій компанії. Обов’язково спробую й відпишуся про враження.
karamelka77 Офлайн

Тільки роззираюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей