Глобальні оголошення!

Шукаю дитячу футбольну форму

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Шукаю дитячу футбольну форму

Повідомлення Kasandera » 03 липня 2025, 20:06

Плануємо записати сина до футбольної секції, тому хочу придбати форму, в якій йому буде комфортно тренуватись і грати. Важливо, щоб тканина була дихаючою, а розмір підходив і на ріст, і на рухливість. Можливо, хтось замовляв через інтернет або знає магазини, де можна приміряти? Дуже хочеться знайти щось якісне за помірну ціну. Дякую за поради!
Kasandera Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Шукаю дитячу футбольну форму

Повідомлення Prada » Сьогодні, 13:27

Ми теж нещодавно записували сина до футбольної секції, і добре розумію твої хвилювання щодо вибору форми. Я шукала саме якісну і зручну, щоб дитині було комфортно бігати і тренуватись. Можу порадити дитячу футбольну форму Адідас https://www.adidas.ua/diti/odyag/futbol Тканина там дихає, шви міцні, і вона досить еластична, тож не сковує рухів. Ми замовляли через офіційний інтернет-магазин, і розмір підібрали за таблицею, яка там є. Якщо є можливість, то краще звісно приміряти в фірмовому магазині, там можна побачити й матеріал, і фасон наживо. Але й онлайн замовлення пройшло гладко, форма підійшла ідеально. Ціна цілком адекватна, особливо коли є акції. Бажаю удачі з вибором!
Зображення
Prada Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 45 гостей