Глобальні оголошення!

Послуги просування

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Послуги просування

Повідомлення masha » 26 червня 2025, 22:24

Зараз працюю над сайтом для власної справи, вже все майже готове, лишилось вирішити, чи вкладатись у просування. Чула багато різного: одні кажуть, що це маст-хев, інші – що краще вкласти в рекламу. Цікавить ваша думка – чи дійсно просування дає стабільний і довгостроковий ефект?
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Послуги просування

Повідомлення Данки » Вчора, 11:50

Думаю треба вкладатись
Данки Офлайн

Тільки роззираюся

Re: Послуги просування

Повідомлення lowprofile » Вчора, 11:52

Коли мій бізнес почав втрачати темп і рекламні кампанії не приносили очікуваних результатів, я зрозумів, що потрібно звернутися до професіоналів. Знайшов агенцію, у якої є послуга налаштувати google https://seomarket.ua/services/nalashtuvannya-czilej/ і вирішив спробувати. Співпраця виявилася максимально ефективною: спеціалісти допомогли чітко визначити ключові показники та оптимізували рекламу під конкретні завдання. Завдяки цьому я помітив значне зростання конверсій і покращення взаємодії з аудиторією. Особливо сподобалося, що мене постійно тримали в курсі результатів і оперативно вносили зміни за потребою. Рекомендую цю компанію всім, хто хоче не просто запускати рекламу, а отримувати реальні результати.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей