Глобальні оголошення!

Перевірка контрагента

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Перевірка контрагента

Повідомлення masha » 23 червня 2025, 20:13

Підкажіть, будь ласка, чи існують сучасні онлайн-сервіси або офіційні бази, де можна детально перевірити контрагента за всіма потрібними параметрами? Хотілося б зрозуміти, на що варто звертати увагу перш за все, щоб співпраця була максимально прозорою та безпечною.
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Перевірка контрагента

Повідомлення Данки » 24 червня 2025, 19:06

Так, зараз існує чимало онлайн-ресурсів, де можна детально перевірити контрагента. Вони дозволяють дізнатись про реєстраційні дані компанії, керівника, податковий статус, судові справи, борги та санкції. Насамперед варто звернути увагу на дату реєстрації, податкову історію та зв'язки з іншими компаніями. Особливо важливо перевірити, чи не має фірма проблем із законом або арбітражних справ. Також варто уважно подивитися, чи не змінювався часто керівник або адреса — це може свідчити про ризики.
Данки Офлайн

Тільки роззираюся

Re: Перевірка контрагента

Повідомлення lowprofile » 24 червня 2025, 19:09

У сучасному бізнесі неможливо недооцінювати важливість ретельної перевірки контрагентів. Перед укладанням договору з новим постачальником я завжди перевіряю його юридичну надійність. Наприклад, Вам треба дізнатись про Нафтогаз ЄДРПОУ https://edrpou.ubki.ua/ua/40121452 і це легко можна зробити тут. Інтерфейс сайту виявився простим і зрозумілим, що дозволило швидко знайти компанію за кодом ЄДРПОУ. У звіті було чітко вказано статус реєстрації, дата створення підприємства, керівник, основні види діяльності та наявність або відсутність судових справ. Така прозора інформація дала мені змогу прийняти виважене рішення щодо співпраці. Я залишилась задоволена результатом і вже успішно підписала угоду з перевіреним партнером. Тепер цей сервіс став для мене обов’язковим інструментом перед будь-якою діловою взаємодією.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 20 гостей