Глобальні оголошення!

Як вибрати осушувач повітря для виробничого цеху?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Як вибрати осушувач повітря для виробничого цеху?

Повідомлення Миледи » 19 червня 2025, 21:37

Ми відкрили цех, все наче добре, але з повітрям біда. Умовно кажучи, волога кругом, конденсат капає звідусіль, і обладнання починає «вередувати». Інженер каже, що треба якось сушити повітря, бо через ту вологу вже й компресор трохи «підсів». А я взагалі не в темі, що воно й до чого, а гугл видає якісь незрозумілі терміни і купу моделей. Що купити, як не влетіти в копійку і щоб справді допомогло? Чула про осушувачі, але ж їх там мільйон видів! Може, хтось реально ставив щось у себе і може пояснити?
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Як вибрати осушувач повітря для виробничого цеху?

Повідомлення Лили » 19 червня 2025, 21:38

Ми пару років тому як раз цим і мучились! У нас невелике виробництво, теж цех, і компресор видавав таке, що просто жах. Волога всюди, навіть на пакувальній лінії була вода. Перший час думала, що то щось не так з самим компресором, але ні, проблема була в повітрі. І я тоді так само блукала по тих форумах, нічого не могла второпати. Ну але на щастя, нам тоді знайомий порекомендував подумати про нормальний осушувач. Головне — не брати найдешевше, бо ми пробували якийсь китайський варіант, то він ламався через два тижні. Ще й шумів, як трактор!
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Анна123 » 19 червня 2025, 21:39

Та це просто якась типова біда з тими цехами. У нас теж металеві вироби, і все іржавіє, як тільки літо приходить і та волога йде валом. Ми колись намагались просто провітрювати, але то нуль ефекту. Потім пробували якісь там фільтри, але виявилось, що вони тільки пил збирають. І тільки після того, як нам майстер сказав, що треба осушувач ставити, ми зрозуміли, де правда. Я тоді ще теж нічого не розуміла — стоїш в епіцентрі технічного апокаліпсису і не знаєш, куди бігти. Але коли вже поставили нормальний осушувач, стало значно краще. Повітря стало сухіше, нічого не капає і компресор працює рівніше.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 19 червня 2025, 21:43

Я згадала, як ми три роки тому мали те саме. Цех деревообробки, новенький компресор, супер система — а толку нуль, бо вологе повітря все псувало. Почалося з того, що інструменти почали клинити, потім пішла корозія, і тільки тоді ми вже подумали про адсорбційний осушувач стисненого повітря https://ultrafilter.com.ua/catalog/adsorbtsionnyy-osushitel-szhatogo-vozdukha/ Різниця колосальна. Не плутай його з холодильним — цей саме для таких ситуацій, як у тебе: коли вологість велика і треба максимально сушити. Я реально перелопатила купу сайтів, поки знайшла нормального постачальника, бо важливо, щоб не тільки продали, а й порадили під ваші параметри. Ми, до речі, брали через інтернет-магазин «Ультрафільтр» Контакти є а сайті - подивись.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » Вчора, 01:37

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей