Глобальні оголошення!

Будинок для літніх

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Будинок для літніх

Повідомлення Yaiti » 31 травня 2025, 22:28

Підкажіть, будь ласка, чи безпечно віддавати літню людину в будинок для людей похилого віку? Цікавить, чи є такі, де справді створюють домашню атмосферу, а не просто залишають лежати без уваги. Як з харчуванням, дозвіллям, ставленням персоналу? Дуже хочеться почути реальні історії.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Будинок для літніх

Повідомлення gazaa » 01 червня 2025, 09:39

Довгий час я не могла зважитися на рішення щодо мого дідуся — він був ще досить активним, але вже потребував постійного догляду. Після тривалих пошуків ми зупинилися на мережі пансіонатів «Грааль», і це стало справжнім відкриттям. Тут створено всі умови для гідного і спокійного життя в похилому віці — просторий двір, чистота, турбота з боку персоналу. Особливо вразило, що будинки для людей похилого віку та пансіонати для літніх людей в Україні https://gral.org.ua/ вже давно перестали бути похмурими закладами — навпаки, це місця з душею, де старість проживається красиво. Кімната в дідуся затишна, зручне ліжко, поручні у ванній, а ще кнопка виклику персоналу, яка дає йому відчуття безпеки. Найбільше мені подобається, що тут проводять різноманітні заходи — він захопився малюванням, чого раніше ніколи не робив. Догляд справді на високому рівні, персонал чуйний, завжди на зв’язку. Тепер я з упевненістю кажу — це було правильне рішення.
gazaa Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Re: Будинок для літніх

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 21:42

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн