Глобальні оголошення!

Порадьте хорошого ветеринара у Києві

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Порадьте хорошого ветеринара у Києві

Повідомлення Миледи » 28 травня 2025, 15:08

Народ, я вже не знаю, до кого звернутись. Моя киця, Мурка, вже другий день якась млява, не їсть, ховається постійно… Я реально панікую! Проблема в тому, що клінік багато, а нормальних лікарів ще пошукати. Хтось мав справу з ветеринарними послугами у Києві? Дуже не хочеться попасти на якогось "спеца", який тільки гроші здере, а користі нуль. Може, маєте перевірене місце? Дуже прошу порадити щось хороше, бо серце розривається, коли на неї дивлюсь.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Порадьте хорошого ветеринара у Києві

Повідомлення Лили » 28 травня 2025, 15:09

Співчуваю, бо сама нещодавно через таке проходила. У мене собака, Джек, захворів, і я об'їздила пів Києва в пошуках адекватної клініки. В одній сказали одне, в іншій — інше, а гроші скрізь луплять як за операцію на людині. Тільки після третьої спроби натрапив на лікаря, який реально розумів, що робить. Так що я тебе прекрасно розумію. Якщо хочеш щось нормальне — треба шукати клініку з хорошою репутацією і адекватним підходом. Не ведись на гарну вивіску, дивись на відгуки і як з тваринами поводяться.
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Анна123 » 28 травня 2025, 15:10

Ой, мені це дуже знайомо! У мене троє котів і дві морські свинки — я клієнт ветеринарів вже, напевно, професійно ) . Скільки було ситуацій — від звичайних щеплень до реанімацій… І що скажу — клініка клініці різниця! Буває, в одному районі три заклади, а нормальні спеціалісти — тільки в одному. До речі, завжди дивись, щоб клініка мала сучасне обладнання і повний спектр послуг. Бо буває, зробили укол, а діагноз не той, і потім ще гірше.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 28 травня 2025, 15:14

Друзі, хочу поділитись своїм особистим досвідом, раптом комусь стане в пригоді. У Києві звертався до нової ветеринарної клініки, яка справді вразила рівнем сервісу та підходом. Маю двох улюбленців — кота Річі й собаку Бруно. Коли в Бруно почалися проблеми з лапою, звернулись саме туди. Все було чітко: і діагностика, і лікування, і пояснення — все доступно, без "медичних термінів". Лікарі дуже уважні, не байдуже ставляться до тварин. Окремий плюс — сучасне обладнання, чистота і зручне розташування. Видно, що клініка нова, бо ще немає того потоку, як у старих закладах, і персонал реально старається. Якщо вам потрібні ветеринарні послуги у Києві — дуже рекомендую звернути увагу на цю клініку. Особисто я залишився повністю задоволений і з радістю прийду туди знову, якщо буде потреба.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей