Якщо чесно, раніше я взагалі не задумувалась про те, як саме користуюся побутовою технікою, та з часом зрозуміла, що від правильного догляду залежить її довговічність і настрій у домі загалом. Я почала з елементарного — не залишаю техніку увімкненою в розетці без потреби, не перевантажую пральну машинку, даю мультиварці «відпочити» після тривалого приготування, чищу фільтри в пилососі хоча б раз на місяць. Як продовжити термін експлуатації побутової техніки
https://journal.vencon.ua/ua/kak-prodli ... oj-tehnike все просто — уважність і регулярність. Якщо щось шумить або перегрівається, не варто ігнорувати, краще одразу подивитись інструкцію або звернутись до майстра. Особливо це стосується кухонної техніки, яку ми щодня використовуємо і яку варто протирати після кожного використання, а не коли «руки дійдуть». До речі, рекомендую зазирнути у Венкон JOURNAL — там дійсно багато класних підказок щодо хатніх справ і догляду за технікою. Техніка вдячна за турботу, і я це відчула на власному досвіді: пральна машинка, якій уже сім років, працює як новенька, бо я її не «мучаю», а бережу. Так що дбайливе ставлення, трохи уваги і крапля дисципліни — і техніка прослужить значно довше, ніж обіцяє виробник.