Глобальні оголошення!

Чи реально покращити пам’ять після тривалого стресу?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Чи реально покращити пам’ять після тривалого стресу?

Повідомлення Klorio » 21 квітня 2025, 09:51

Після виснажливого періоду роботи й сильного стресу помітив, що пам’ять і увага дуже просіли. Забуваю прості речі, важко зосередитися, почав плутатись у датах і зустрічах. Не хочеться приймати БАДи й купу пігулок. Може, є якісь методи відновлення для мозку?
Klorio Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 111

Re: Чи реально покращити пам’ять після тривалого стресу?

Повідомлення Yaiti » 21 квітня 2025, 10:02

Klorio написав:Після виснажливого періоду роботи й сильного стресу помітив, що пам’ять і увага дуже просіли. Забуваю прості речі, важко зосередитися, почав плутатись у датах і зустрічах. Не хочеться приймати БАДи й купу пігулок. Може, є якісь методи відновлення для мозку?

У мене була майже така сама історія – наче й здоровий, але мозок “залип”. Допомогла транскраніальна магнітна стимуляція у Києві – я пройшов курс у центрі Алтімед. Вона стимулює зони кори, які відповідають за когнітивні функції – пам’ять, фокус, прийняття рішень. Там усе дуже просто: консультація, підбір протоколу і кілька сеансів у спеціальному кріслі. Після курсу почав краще запам’ятовувати, стало легше читати і сприймати великі об’єми інформації. Кажуть, ефект триває кілька місяців. А ти взагалі помічав якісь “тригери” цієї млявості — чи воно просто поступово накрилось?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Re: Чи реально покращити пам’ять після тривалого стресу?

Повідомлення Klorio » 21 квітня 2025, 10:07

Та воно якось наклалося все: втома, тривога, стрес – і мозок ніби вимкнувся. Добре, що це лікується не тільки словами або пігулками. Я вже серйозно думаю записатись на консультацію, бо хочеться знову бути в формі.
Klorio Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Діти: 111

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 52 гостей