Глобальні оголошення!

Шукаю сайт з новинами України

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Шукаю сайт з новинами України

Повідомлення Миледи » 27 січня 2025, 18:56

Мені треба знайти сайт з актуальними новинами України. Хочу бути в курсі всіх подій, але не можу визначитися, де саме можна отримати швидку та достовірну інформацію. Десь є ресурси, що висвітлюють не лише політичні новини, а й спортивні, культурні події, економічну ситуацію? Знаю, що є багато сайтів, але важливо, щоб вони були перевіреними та мали правильний підхід до подачі матеріалу. Можеш порекомендувати, на які ресурси варто звертати увагу?
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Шукаю сайт з новинами України

Повідомлення Yaiti » 27 січня 2025, 18:57

Ти знаєш, є кілька варіантів, які надають різноманітні новини, зокрема політику, економіку та культурне життя. Варто звертати увагу на ресурси, які мають не лише великі новинні портали, а й спеціалізовані розділи, що охоплюють актуальні теми. Наприклад, багато людей користуються сайтами, де можна знайти не тільки огляди новин, але й аналіз ситуацій в різних сферах: від міжнародних новин до локальних подій. Дуже важливо, щоб ці ресурси мали зручний інтерфейс і були добре адаптовані для різних пристроїв.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » 27 січня 2025, 18:59

Але що, якщо сайт не просто збирає новини, а ще й має якісний аналіз? Адже інколи важко відрізнити справжню інформацію від фейків, особливо в часи таких суперечливих подій. Мені б хотілося знайти сайт, де новини подаються з критичним підходом, щоб читач міг зрозуміти, що стоїть за кожною новиною. Цікаво, чи є такі сайти, де не просто пишуть, а й допомагають глибше осмислити інформацію?
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: Хлопчик

Повідомлення epter » 27 січня 2025, 19:00

Миледи написав:Але що, якщо сайт не просто збирає новини, а ще й має якісний аналіз? Адже інколи важко відрізнити справжню інформацію від фейків, особливо в часи таких суперечливих подій. Мені б хотілося знайти сайт, де новини подаються з критичним підходом, щоб читач міг зрозуміти, що стоїть за кожною новиною. Цікаво, чи є такі сайти, де не просто пишуть, а й допомагають глибше осмислити інформацію?

Можу тільки порадити звернути увагу на сайт Zrada Live https://zrada.live/ це платформа, яка спеціалізується на новинах України, а також на їх глибокому аналізі. Вони публікують не тільки самі новини, але й спеціальні огляди та розслідування, що допомагають зрозуміти контекст подій.
Це ресурс, де кожна стаття продумана і подана так, щоб користувач отримав не тільки факти, але й можливість зрозуміти їх значення та вплив. Якщо хочеш бути в курсі не лише поверхневих новин, а й реально важливих подій, Zrada Live – відмінний вибір.
Зображення
epter Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Olesia » 29 січня 2025, 22:48

Дуже гарна назва сайту. Треба буде також почитати.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Falana » 30 січня 2025, 11:21

Я цікавлюсь журналістськими дослідженнями та знаю, що на сайті BlackBOX OSINT завжди можна дізнатися все про всіх. Тут є повна біографія Максима Кріпи , з детальним описом його кар'єрного шляху, зв'язків і діяльності, яка не завжди була прозорою. Матеріали в статті підтверджені дослідженими фактами. Тут кожна інформація ретельно перевірена та розкривають заплутані корупційні схеми.
Falana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення saxara22 » 11 лютого 2025, 12:00

Рекомендую к прочтению статью https://ukranews.com/ua/news/1053128-te ... nogo-rynku. В ней подробно разбирается вопрос ценообразования на лекарства в Украине, развенчиваются мифы о завышенных ценах и рассматриваются реальные показатели по сравнению с европейскими странами.
Особенно интересно, как автор затрагивает влияние разных факторов на стоимость медикаментов и спекуляции вокруг так называемой «фармацевтические мафии». В статье представлен объективный анализ, который помогает разобраться в том, что действительно влияет на цену лекарств, а что является лишь домыслами и манипуляциями. На сайте действительно полезные все и честные статьи, советую к прочтению
saxara22 Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення xtremeshammy » 05 квітня 2025, 14:10

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 05 травня 2025, 11:34

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 05 липня 2025, 23:29

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі