Нарізний батон у домашніх умовах: рецепт і секрети

Дізнався про цікавий рецепт нарізного батона, який можна приготувати вдома в духовці. Тут розповідається, як зробити хрусткий і ароматний батон, який стане відмінною альтернативою магазинному.
Особливо вразив мене момент з мазюканням верхнього шару тіста олією з додаванням часнику та зелені. Виходить смачний і ароматний хруст.
Як думаєте, чи варто додавати до цього рецепту ще щось, щоб надати батону особливого смаку? Може, хтось пробував додавати інші спеції або навіть трохи сиру? Було б цікаво почути ваші поради та досвід!
Особливо вразив мене момент з мазюканням верхнього шару тіста олією з додаванням часнику та зелені. Виходить смачний і ароматний хруст.
Як думаєте, чи варто додавати до цього рецепту ще щось, щоб надати батону особливого смаку? Може, хтось пробував додавати інші спеції або навіть трохи сиру? Було б цікаво почути ваші поради та досвід!