Миледи написав:Мабуть немає людини яка зараз не знає про соц мережі і не проводить там більшість свого часу. Буває заходиш на сторіночку, а там все таке гарне відео, цікаві сторіси. Я також хочу щоб у мене так було. Поділіться секретами як такому навчитися?
Знайомо. Буває дивишся на чужі акаунти, здається, що у них все так легко і просто виходить. Але насправді за цим стоїть купа роботи і експериментів.
Найперше це - треба просто почати робити. Хоч щось, хоч як. Спочатку буде криво-косо, але з часом ти зловиш свою хвилю. Головне - не зупинятися і не порівнювати себе з іншими. У кожного свій шлях.
Ще важливо знайти тему, яка тебе реально заводить. Бо якщо тобі самому нудно, то як ти зачепиш інших? І не бійся експериментувати з форматами. Може, ти крутий в текстах, а може, твоє - це відео чи фотки.
Як на мене, люди люблять щирість. Не треба намагатися здаватися кимось іншим. Будь собою, показуй свої фейли і перемоги - це зближує з аудиторією.
А от щоб стати прямо профі то варто подумати про якісь курси, скажімо такі як пропонують на KUKURUDZA
https://kukurudza.com/osvita/ це структурує твої знання, допоможе розібратися як же ж створювати той унікальний і цікавий контент і багато чого іншого.
І пам'ятай, навіть найкрутіші блогери колись починали з нуля. Просто роби своє, вчися на ходу і отримуй кайф від процесу. З часом все прийде. Головне - не здавайся!