Глобальні оголошення!

Смачна піца в Києві

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Смачна піца в Києві

Повідомлення retro48 » 26 вересня 2023, 20:08

Привіт! Шукаю справжню гастрономічну насолоду в Києві. Можливо, ви можете порекомендувати деякі місця, де можна скуштувати найсмачнішу піцу? Я ціную хороше тісто та соковиту начинку. Чекаю на ваши рекомендації!
retro48 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дівчинка

Re: Смачна піца в Києві

Повідомлення Олег Н. » 26 вересня 2023, 20:13

Вітаю! Звісно, рекомендую звернути увагу на "Pizza Celentano". Вони мають вражаючий асортимент піц, і кожна з них справжній шедевр. Обов'язково спробуйте їхню "Quattro Formaggi", це щось неймовірне! Також смачна "4 cheeses".
Олег Н. Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Анна123 » 26 вересня 2023, 20:19

Привіт! Ще одне чудове місце - "Mama Mia Pizza". Тут ви завжди можете розраховувати на свіже тісто та вишукану начинку. Також смачну піцу роблять в кафе "Pesto". Нещодавно там були з дітьми, дуже сподобалось.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 26 вересня 2023, 20:27

retro48 написав:Привіт! Шукаю справжню гастрономічну насолоду в Києві. Можливо, ви можете порекомендувати деякі місця, де можна скуштувати найсмачнішу піцу? Я ціную хороше тісто та соковиту начинку. Чекаю на ваши рекомендації!

Вітаю, усіх поціновувачів смачної піци! Як на мене, найбільше зараз до вподоби піца в Domino's Pizza. Їхнє тісто завжди чудове - хрустке, але в той же час ніжне. Щодо начинки, то тут можна знайти великий вибір піц https://dominos.ua/uk/kyiv/pizza/ і для м'ясоїдів, і для вегетаріанців.
Особливо я захоплений піцерією "Мітца" - ця піца просто вибухає смаком! Я регулярно замовляю її і ніколи не розчаровуюсь. Так що, якщо ви ще не випробували піцу в Domino's, раджу негайно це зробити. Вони точно заслуговують на вашу увагу!
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення АннаБузина » 19 лютого 2024, 12:55

На вихідних збираємось з друзями і тепер думаю яку піцу краще буде замовити?
АннаБузина Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.

Повідомлення Vicktoria11 » 19 лютого 2024, 13:19

АннаБузина написав:На вихідних збираємось з друзями і тепер думаю яку піцу краще буде замовити?

Для друзів можете замовити смачний сет до якого входять одразу 5 різних піц https://adriano.com.ua/product-category/sets/ . Як на мене, то це найкращий варіант, коли збирається велика компанія. Бо смаки у всіх різні тому краще за все купити різні смачні піци, які впевнена вам сподобаються. Ми часто там замовляємо для себе та задоволені. Завжди смачна та свіженька піца. Та з доставкою не має проблем.
Зображення
Vicktoria11 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Kasandera » 13 липня 2024, 15:15

Хто із Одеси? Порадьте гарну доставку піци.
Kasandera Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Makosha » 13 липня 2024, 15:20

Kasandera написав:Хто із Одеси? Порадьте гарну доставку піци.

Я вам рекомендую звернутися до ресторану MonoPizza, я вже давно переконалася, що це найкраща доставка піци в Одесі odesa.monopizza.com.ua/. Кожного разу, коли я замовляю у них, я отримую смачну, гарячу піцу з високоякісними інгредієнтами. Їхні піци завжди свіжі, ароматні та з багатим смаком. Швидка та надійна доставка, а також відмінне обслуговування роблять MonoPizza моїм улюбленим вибором для вечері чи зустрічей з друзями. Окрім того, їхні регулярні акції та знижки дозволяють насолоджуватися улюбленою їжею ще вигідніше.
Зображення
Makosha Офлайн

Добре орієнтуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Rozali » 13 вересня 2024, 11:00

Якщо ви прагнете відчути справжню якість та насолоду від смаку, обов’язково спробуйте доставку піци від Sushi Pizza 39. Замовлення можна зробити на їхньому сайті – https://sushi-pizza39.com.ua/pizzza/. Піца завжди готується з найсвіжіших інгредієнтів, що гарантує чудовий аромат і неперевершений смак. В меню великий вибір варіантів піци – від класичних, таких як маргарита та пепероні, до оригінальних авторських композицій, які здивують навіть найвибагливіших гурманів.Зображення
Rozali Офлайн

Тільки роззираюся

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення xtremeshammy » 26 січня 2025, 02:06

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі