Глобальні оголошення!

Шины для авто

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Шины для авто

Повідомлення Vasiliska » 25 грудня 2022, 20:25

Хочу заменить шины на своем авто, посоветуйте какие взять, чтобы были качественными
Vasiliska Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Шины для авто

Повідомлення Barmaleika » 27 грудня 2022, 21:47

Я всё пока ещё в поиске хороших шин, раньше не придавала этому значения и брала самые дешевые, итог - они очень быстро изнашиваются. В последний раз заказывала шины на этом сайте https://shina.ua/tyres-calc С помощью калькулятора шин подобрала подходящий вариант резины для своей машины, езжу на них уже пару месяцев, ничего плохого сказать не могу, на дороге чувствую себя уверенно и внешне они также отлично выглядят, следов изношенности практически нет.
Barmaleika Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: 1

Повідомлення МарийкаЙо » 26 січня 2023, 14:34

Как в этом разбираться? Для меня это тема очень сложная...
МарийкаЙо Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Сюзанна » 26 січня 2023, 14:39

А что тут разбираться, приезжаете на шиномонтажку, платите деньги и все вам меняют. Да, возможно это простой способ, но дорогой.
Можно еще попробовать шины подобрать на онлайн-калькуляторе на сайте Колесико. Просто и быстро, плюс тут же можно и купить выбранные позиции. Попробуйте еще так, я не знаю, как еще вам помочь.

Зображення
Сюзанна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення kravecaleksandr » 04 серпня 2023, 15:04

Конечно, я могу подсказать. К примеру Шины Yokohama в Киеве в магазине "asva" . Yokohama - японская компания, известный производитель автомобильных шин высокого качества. Их шины отличаются превосходной производительностью, надежностью и хорошим сцеплением на дороге. Они предлагают широкий ассортимент шин для различных типов автомобилей и условий езды. Лучшего варианта просто не найти. А самое крутое что у "asva" отличные цены. Советую.
kravecaleksandr Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: Анна

Повідомлення LadyOLady » 28 вересня 2024, 00:26

Привіт усім! Маю вантажівку і планую купити нові вантажні шини. Не зовсім розумію, як правильно вибрати протектор та розміри шин залежно від умов експлуатації і місця монтажу. Хто має досвід у цьому і може порекомендувати надійний магазин з гарними цінами та доставкою по Україні?
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення LadyOLady » 28 вересня 2024, 01:40

LadyOLady написав:Привіт усім! Маю вантажівку і планую купити нові вантажні шини. Не зовсім розумію, як правильно вибрати протектор та розміри шин залежно від умов експлуатації і місця монтажу. Хто має досвід у цьому і може порекомендувати надійний магазин з гарними цінами та доставкою по Україні?

Привіт! Раджу звернутися до інтернет-магазину «Глобал Шина» https://globalshina.com.ua/ Вони пропонують широкий асортимент вантажних шин від усіх відомих брендів, враховуючи різні типи протекторів для різних умов дорожнього покриття та клімату. Ціни у них дуже конкурентні, оскільки магазин не встановлює великі націнки і прагне до довгострокової співпраці з клієнтами. Крім того, «Глобал Шина» забезпечує безкоштовну доставку по всій Україні та можливість оплати при отриманні, що дуже зручно. Якщо ти в Києві, також можна скористатися їхнім шиномонтажем, що значно полегшує процес встановлення нових шин. Менеджери магазину завжди готові надати безкоштовну консультацію, щоб допомогти підібрати оптимальні шини саме для твоєї вантажівки та умов експлуатації.
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 21:04

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 19:46

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 квітня 2025, 22:08

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі