Заходжу до дому. Чую запах газу. На кухню, камфорка горить, причому та якою не користуюсь взагалі. Кішка включила. Двері -вікна відкриті. Скільки так сидіти? Мені вже не смердить. Але страшно
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
ми собі купили таку штуку, що пищить коли є витік газу чи чадного газу. думаю 1 години провітрювання достатньо. можеш вийти на двір і завти в хату, думаю газом вже не буде пахнути. в тебе певно не багато було витоку газу - бо кіт би вмер ((((
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Чи реально зремонтувати, тобто поміняти, розбитий екран смартфону? Чи то вже всьо? В мене день почався з того, що мала вкотре кинула мій телефон, але на цей раз він розбився. Екран тріснув
Міняти можна. Можна пошукати екран десь на ебей чи хоча б на аукро, так буде дешевше, ніж в Тернополі десь міняти. Ще тре майстра знайти щоб поміняв, може дівчата підкажуть кого
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...