Глобальні оголошення!

Поговоримо про погоду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 листопада 2016, 22:27

Русік це точно. Ми сьогодні на бам не змогли потрапити. Бо тролейбус сказав, що туди не їде, що по об"їздній проїхати неможливо.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ulkanet » 15 листопада 2016, 22:56

taranjka написав:Ulkanet в тебе якась манія захищати і виправдовувати. що можна було зробити? підготувати техніку, по ходу розгортати головні вулиці, купити наперед більше техніки. засипало в неділю - сьогодні вівторок - дороги не прочищені, тротуари теж. в нас на новому світі - взагалі - ходити проїжджою частиною. з дахів будинків звисають бурулі і купи снігу. при тому знаю, що ті ж комунальники за бабло прогортали де платили, а не б мали.
засипало не тільки тернопіль, але й інші міста, але тільки в нас як на хуторі закинутому

Колапс стався не тільки в Тернополі, в Гусятині - вообше повна жопа! (сорі за такий вульганий жаргон) Але тут якось простіше до того всі ставляться. Тут щей купа дерев валяється повалених. Автобуси не їздять!
А новини бачили, як показували Стокгольм - там тоже 3 дні всьо було паралізовано.
Те що сьогодні не розчищають і вчора мало що робилося - так я за таке тоже не дуже довольна. Я відписувала за те що коли мете 24 години підряд з такими вітрами - то нічого не зробиш. :sad:
Як би ти тут техніку не готував.
Тай у нас техніка не ефективна! Який смисл гребти той сніг з одного боку на інший? чому не "дістати" (зробити чи купити) машини, які забирають той сніг і перетворюють на воду і зливають в найблищу каналізацію. А то загребли на купу - вітер роздув, потепліло - само розлізлося. :dash: :dash: і знов гребуть на купу. :dash:
а ще водії! всі на літній резині! купа заторів не через сніг - а саме через те що дехто "не перевзувся". а ще дехто припаркувався так, що той крактор не може прочистити - "танцює" на місці. в нас прямо на шино монтажі була аварія через те шо ризина літня. :crazy: :crazy: А дехто і не збирається міняти - бо по прогнозу далі буде потепління і їздити шипованою резиною по асфальті не хоче, бо резина дорога :crazy:
вище писали про інкасаторів, так от якби ніяка "зараза" не нила і не скигліла, що їй тре конче пертися в такий буревій до банкомата - то хлопців би не заставляли розгортати сніг і ризикувати життя - і їхати в таку заметіль везти гроші до банкоматів. Але в ж в нас пів України, як показилося - тільки погані погодні умови - всім конче тре банкомата :dash: і таких ще купа організацій, які моглиб попрацювати в "лайт" режимі, але нє - мусять йти на екстрим. :sad: Бо постіно є люди яким всьо не так і не то! :sad:

| +
taranjka Бо я маньяка! ::Р: :hi: :ha: Я думала ти знаєш! :ha: :hi: :hi: :ha: :hi: :hi: :hi: :ha:
Свого часу життя мене тако "мордой в грязь" тикнуло. і прийшлося попрацювати в ОСББ. то я такого надивилася і наслухалася. Особливо коли сніг! В мене таке було враження - що то не сніг падає, а какахи з неба - так мене ті мешканці доколупували. Була така от буря, сніг валив - як сказився. я поки прочистила 100 метрів - то на початку вже занесло знову. Ну так пару годин я боролася. Пішла додому відзвітувавши "особливим" мешканцям, що як тільки буря вщухне - піду прочищу їм двір. Бо інакше вони приходили до мене до хати на "разборки". Ну і на другий день одна "особлива" меншканка ниписала на мене заяву - щоб мені зняли зарплату, бо виявляється буря вщухла в 5 ранку, а я вийшла в 6-30 :crazy: :crazy: А премії я жодного разу не бачила! І не вимагала - бо знала на шо йду!
а були в мене і такі жильці, такі два крутелик тернопільські, які повитягали лопати зі своїх крутих Мітсубісі Паджеро і мовчки помагали розгрібати той сніг! І не скиглили і не проклинали нікого, і мене нівчому не звинувачувала - для мене то було шоком! А та "особлива" - стояла постіно і пальцем тикала мені де гребти! Вона мене вообше вважала алкашкою - бо виявляється нормальні люди в ЖЕКах не працюють :crazy: :crazy: :crazy:
а оті нарікання - то цілий час було. все всім щось не вдогода було! то листя, то сніг, то не в ту годину прибираю, то не з тої криниці воду ношу - такі маразми :crazy: :crazy: а найбільше "смерділи" ті хто найбільше гадив і все мав борги :dash:
може збоку так і виглядає що я маніакально захищаю комунальників - я все кажу, що в інтернеті кожен читає - то що хоче бачити, а не те що насправді є. Я просто хочу донести - що нема чого виганяти всю свою зліть на ту прибиральницю чи двірника чи тракториста. Підіть і на директора - вилейте. Всім будинком. :rose:
Ті хто мають приватні будинки, подвірря - знають - що поки не вщухне негода - нічого не зробиш! Це як бігати і ситом воду збирати :sad:

Так сьогодні і вчора мали розчищати дроги. Але як це зробити? коли там повно ідіотів на літні резині? Трактор на кришам має їхати? Най би люди не пхалися машинами. А то поробили такі затори - бо їм в супер маркет тре їздити. :dash: Най би тільки маршрутки тільки їздили. Але хто хоче думати за когось? всі лиш свої інтереси бачить!
Але люди будьте чесними самі перед собою. В нас пів України не платить податків! Кожен живе своїми інтересами - то де візьметься те покращення?? Ті гроші на кращу техніку? Всі крадуть від санітарки до директора. Кожен як може: хто менше, хто - більше. Ніхто не хоче якісно виконувати свою роботу! А всі хочуть якісного сервісу. А де його взяти?
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 15 листопада 2016, 22:57

з цими тролейбусами - це популізм за наші гроші. це ж не з своєї кишені він безкоштовно возитиме, а з міського бюджету! краще за ті гроші чистили б той сніг
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 15 листопада 2016, 23:03

erinaceus написав:Улька, то як я напишу 100 заяв, то ті зайві статті видатків віднімуть і дадуть на щось реальніше?! Не сміши мої калоші :-)

ну шо ти вже змішала праведне з грішним ::Р: :hi: :ha:
хочеш щоб тобі зремонтували щось - пиши заяву!
а статі видатків - то так для "загального розвитку". просто щоб знала на що йдуть твої гроші! А то багато хто думає, що ті гроші що вони платять ЖЕКу - йдуть лиш на зарплати і на прибирання. А там на зарплату фігня одна йде. :sad:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 15 листопада 2016, 23:09

TaniaPicaSSo написав:А в свекрів в Теребовлі від неділі нема світла :impossible:

так там негода багато дерев повалила. дорога частково перекрила поваленими деревами. :sad: там через ті девера, не можуть сніг прогорнути. А ті хто має ті дерева порізати - не може до них добратися, бо сніг. такий собі замкнутий круг :sad:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 16 листопада 2016, 00:01

Олеся Красновська пост з ФБ
Трошки позгадувала, витратила час, та пошукала інформацію про боротьбу із снігом у попередні роки. Такі ми вже люди, що за тиждень - два забуваємо про такий колапс, про ті неприбрані вулиці, кучугури снігу, зламані руки, ноги, машини у заторах, маршрутки. Думаю, наші місцеві керманичі десь на це й розраховують, що сніг за кілька днів розтане, а в людей буде спогад, ну напевно, як від вирваного зуба. Трохи не приємно, але переживуть. Вже таке проходили, правда?:)
Я не один рік працюю у журналістиці, і приблизно, як відомий місцевий астролог, можу прогнозувати коли і в який період буде та чи інша публікація на офіційних сайтах. З передостаннього, що місто готове до зими, з останнього -- всіх штрафуватимуть, і всі погані через те, що місто не настільки було готове на ділі, як на словах.
Давайте трошки проведу нас всіх по історії, завдяки тим же публікаціях. 2012 рік, сайт міської ради (
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
) розказує, "Щодня понад 50 одиниць техніки та 300 комунальників здійснюють роботи з ліквідації снігових заметів". Запамятайте скільки техніки було чотири роки тому.
Лютий 2013 рік (
): "Сергій Надал притягнув до відповідальності комунальників за погане прибирання міста від снігу". Згідно інформації тоді під "роздачу" попали Лесів, Стемковський та інші. Як йшлося у повідмоленні "За неналежне прибирання міста від снігу, погану організацію роботи дорожніх служб Сергій Надал притягнув до відповідальності комунальників. Суворе попередження отримав заступник міського голови, який курує житлово-комунальне господарство. Начальник управління ЖКГ, керівник КП «МШЕД», інші члени оперативного штабу отримали догани."
Щось нагадує, чи не так? Але й це ще не все. Йдемо далі. Таки страшна та сила -- інтернет :)
Березень 2013 рік. Снігу, як ото зараз в нас. Попередня інформація - до боротьби готові, далі,
. Заступник міського голови казав тоді "На дороги міста вийшло близько тисячі комунальників, задіяно шість піскорозкидачів, близько 16 одиниць снігоочисної техніки (трактори зі щітками, які працювали у паркових зонах і на тротуарах). Грейдери залучатимемо після того, як подіє піщано-сольова суміш".
Тоді транспорт був паралізований. Звичайно, не стільки часу як зараз, але щось схоже десь вже бачили. Журналісти тоді писали: "на дорогах Тернополя, станом на 11 годину ранку 15 березня не помічено жодної снігоочисної машини та жодного працівника комунальних служб." (
)
А тепер наше сьогодення. З останнього брифінгу міський голова розповідає "Підрядна організація не виконала свої зобов’язання: із 12 одиниць техніки на прибирання вийшли сім"
(
). І знову штрафуватимуть, вияснятимуть, шукатимуть винних. Але подумаймо, як за чотири роки можна було так познущатися з міста, що з 50 одиниць техніки у 2012 році -- нині маємо 12, а сім тільки прибирає??!!! Якось не по господарськи це все...
Якщо у мене вдома було три лопати, якими можна було відгрібати сніг, то я, як господиня дому напевно дізналася б швидше, що чомусь лопат зменшилося в рази, і в результаті залишилося якась одна, зламана. А коли за пару днів до снігопаду синоптики кажуть, буде сніг, то робила б щось, аби якнайшвидше з ним впоратися. А не розказувала дітям і сусідам, що в разі чого, я без проблем, як той супермен, кинуся у бій.
Скоро може потепління буде, сніг і сам розтане. У міській раді втруть лоба і знову роказуватимуть, що до всього готові...
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 16 листопада 2016, 00:14

- про дорогу до пологового і до будинку мера
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 16 листопада 2016, 01:18

taranjka ну мер поганий керівник. посписували купу техніки. або насправді тільки на папері її було аж 50.

а хто з вас дівчата був на кервних посадах? і мав "працівників", якими треба керувати??
щоб "шось" робилося тре ходити гавкати, "копати в дупу" і самому виконувати левову частку роботи :ireful:
не залежно ким ти працюєш: мером, чи головною санітаркою на поліклініці! знайдеться пару людей, які будуть справно виконувати свою роботу - решту тре постіно "пхати" і "тягнути". от покеруй такими "тумаками", збудуй краще майбутнє!
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TYulia » 16 листопада 2016, 01:29

В мене вже якось три стадії настрою пройшли. Неділя-тішуся сніго, понеділок-тішуся снігом, жалію комунальників, вівторок- злюсь на комунальників, хочу вибратись за межі свого двору. Кажу, я перше якось то все виправдовувала, але бачу що біля нас (Вул Весела, Лисенка, галицька) вже другий день нічого не робиться, ні піску, ні грейдерів. Ті екскаватори що ідуть то з піднятими цими ковшами. На Лисенка одиниці успішно вверх виїжджають. Напевно сьогодні практично всі водії пхали-розкопували свої чи чужі авто.
До слова в ФБ розпочинають акцію, щоб машини підвозили людей з авто зупинок в потрібні місця по дорозі.
Може тим комунальникам треба на такі особливі дні якусь зарплату поставити типу 200 грн/год, бо за 1000-2000 в міс то їм дійсно лєнь.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Ulkanet » 16 листопада 2016, 01:36

taranjka написав:Прихований текст - про дорогу до пологового і до будинку мера

такі відео - це провокація! щей проплачена! хоч би вже по людськи говорили, ну чесне слово - діти потім подивляться, як тато гарно владу називає, щей такими "ну чисто українськими словами" :bad:
вони най з себе почнуть і розкажуть де і як вони на машину заробили, чесною працею? краще б людей підвозили, тих які стоять на зупинках і мерзнуть. так ні, вони по Тернополю роїзжають з матом, лиш дорогу займають і створюють пробки. в той час може купа людей дійсно по важливих справах їхали. а вони катаються і нагнітають обстановку. :sad:
в нас в країні і так все складно і тяжко, для чого себе і всіх навколо накручувати і придумувати і роздувати проблеми?? для чого?? вже мали два майдани? і шо? як було - так і лишилося. і кожен шукає крайнього! до поки до людей не дойде, що зміни починаються в кожного в голові, в середині - то толку не буде.
Прийде другий мер, третій - ситуація не зміниться!
Сумно з того всього, сумно! :sad:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей