Модератор: taranjka
маршруток нема. реально, за свої 13 років життя тут я такого колапсу не памятаю, хоч сніги і то великі були. ми ні на які гуртки і заняття не пхаємся, бо не хочу дітей вести проїжджою частиною. не злитись на те може тільки той, хто або не тут, або не має потреби ходити далі ближчого магазину 
erinaceus написав:Ulkanet Так в тому і справа, що з нашої квартплати прибиральниці йде дуже мала частинка. А їхні податки і інші непотрібні статті видатків, вибачте, але мене мало гребутьЯ вважаю, що 210грн кожного місяця за жек - це багато. Бо реально крім прибирання двору більше нічого не робиться. Хоч і мало б.
І йти писати заяву в жек я не буду. Принципово. Я вже писала вище, як добивалася від них малесенького ремонту. Потім зрозуміла, що толку з того не буде. Марно витрачений час і нерви. І хоч це не моя життєва позиція, але з жеками боротися - справа марна. Майбутнє за ОСББ, де люди самі контролюють якісь послуг, які вони оплатили. Можливо, і наш совковий будинок колись до того доросте
а там така фігня - що краще б ті статті видатків познімали, а ті гроші дали на додаткове прибирання.TaniaPicaSSo написав:Жили би ми на хуторах і не платили нікому податків та в жеки, то і прогортали би самі себе лопатами, а так система ж налагоджена, обов'язки розподілені.

Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей