Глобальні оголошення!

Поговоримо про погоду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення erinaceus » 14 листопада 2016, 19:48

Natalinda Ми платимо в місяць 210грн, плюс окремо в межах 30грн за вивіз сміття. Жек цим не займається. Звичайно, у цю вартість мало б входити не тільки прибирання. Але насправді більше нічого не робиться. Лампочки горять постійно, вкручують їх може 2 рази в місяць в кращому випадку. В будинку досить брудно. Те, що мали б мити сходи раз в тиждень, то не миється точно. Ремонт? Хаха, нема такого. Хіба жильці зберуться. Ну а як стається якась поломка, то допроситися, щоб хтось прийшов, дуже важко, хоч це і входить в їхні обов'язки.
Навіть за найскромнішими підрахунками, з одного під'їзду в місяць виходить 5тис грн. А в нас 4 під'їзди, то це вже 20тис. А жек обслуговує явно не один будинок. Короче, явно не бідують. Але це ніяк не відповідає кількості і якості наданих послуг...
Короче, пора переносити розмову в інший розділ :wink:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Natalinda » 14 листопада 2016, 20:00

Я пeрeнeсу
А на які поломки викликається жeк? Щось з водою — водоканал, зимно в хаті — тeрломeрeжі? А що жeк?
Я чогось таки підозрюю що грошeй нe так і багато виходить.... ні в якому разі нікого нe захищаю, на щастя нe стикалася близько. Просто вкотрe прикидаю які витрати в приватному будину і дe дeшeвшe жити...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nelly » 14 листопада 2016, 21:08

а в нас багато квартир по 100м?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 14 листопада 2016, 21:14

Natalinda Звичайно, в будинку жити дорожче. У богатых жизнь другая ::Р:
Я веду до того, що коли є ОСББ або ти платиш гроші за якісь роботи в приватному будинку, то хоч видно результат. А в жек гроші заплатив і ніхто нічого не зробив :dash:
Поломки різні бувають, в тому числі і ті горезвісні лампочки :hi:
Колись писала.

erinaceus написав: У нас була невеличка проблемка, яку я намагалася вирішити з жеком. Решітка біля дверей у під'їзд, де витирати ноги, давно деформувалася, утворилася ямка, в якій постійно застрягало колесо від коляски. Так нервувало :ireful: Подзвонила в жек, спитала, чи можна ту решітку поміняти, чи принаймні заробити ямку. Сказали, що прийняли мою заяву, і як майстри звільняться, то зроблять. Майстри "звільнялися" 4 місяці :dash: Дзвонила раз 100 від весни. То трубу десь прорвало, то дахи ремонтують, поки погода гарна, то будинок впав біля тунелю, то ще якась фігня. Короче, вільних майстрів нема. Каже диспетчер, дзвоніть начальнику. Ну начальник, звичайно, жодного разу трубку так і не підняв. Короче, несолоно хлебавши, заробили ми ту дірку самі і тепер виїжджаємо коляскою нормально. Треба було з самого початку розраховувати лиш на себе. Тільки от думалося, за що ж вони беруть тих 130грн кожного місяця?! В під'їзді і ліфті брудно, на стінах грибок... То хай хоч решітку зроблять! Ага, счас...
П.С. Найсмішніше було вкінці. Кажу диспетчеру, що їхній начальник ніколи трубки не бере. А вона мені: він зараз у відпустці, на його місці інший, то той точно візьме :crazy:

А грибок на стінах і далі є. Штукатурка облітає і ніхто на те не звертає уваги.
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення nelly » 14 листопада 2016, 21:14

тільки що з цeнтру, цe жeстяк!
Якщо розгортання щe модна пробачити бо нeма грeйдeрів і т.п. То посипати доріжки канєшно можна було...слизько дуууужe, на завтра прогнозую дупопад якщо ща ніч нe зрухаються. Так що Сірьожа но, но,но :aggressive:
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення erinaceus » 14 листопада 2016, 21:17

nelly Це ще зі вчора так. Нічого не змінилось.
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення nelly » 14 листопада 2016, 21:34

ну вчора нe було змісту сипати, бо ліпило, а сьо то кругом на доріжках скло
nelly Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 14 листопада 2016, 21:59

в нас не ОСББ, а якась його форма - керують забудовники, бо будинок тільки здали. Ми платили 80 грн (це близько 60 кв. в нас) 2 роки, місяць тому різко підняли, тепер 170 грн. це і вивіз сміття і прибирання території і якбишо - ремонт спільної площі. якщо щось ломається в квартирі - то самі шукати маємо. в підїзді світло і ми самі лампочок не вкручуємо, є відеоспостереження.
прибиральниця отримувала 1500 грн, бухгалтер на півставки, голова ніби нічого не отримувала. перед підняттям цін звітували, але я на ті збори не попала
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 15 листопада 2016, 11:34

Ніхто нічого не посипав :scare: .
Вела дітей до школи то як в тій пісні "Остаться в живых" . Слизько страшне. Пісок, де не де, самотніми острівцями. Там де прогорнули, то краще б не прогортали, бо обмерзло льодовими грудками, страшно йти. Бачила лише 2 будинки, де здерто було до бруківки, і можна йти спокійно, решту, якийсь жах.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Тиха » 15 листопада 2016, 11:39

Тричі впала сьогодні, поки на роботу дійшла :ireful:
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей