Нажаль то так у всіх((((( вже що тільки не перепробував адмін((( Наразі ніби трішечки ситуація покращилася, але не так як хотілося б звісно(((( потрібні кошти(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Я вже так змучілась від постійних хвороб малечі Місяць в садку, 2 тиждні на лікарняному. Мене скоро з роботи виженуть А сьогодні ще настрій і нерви зав поліклініки попсувала. Лікарняний через стаціонар. Педіатра нашого підозрює , що та мені лєві лікарняні виписує. Я їй кажу, от якби я з температурою 37,5 і червоним горлом в стаіонар прийшла лягати, чи не покрутили б мені біля скроні
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
В моєї братової теж схоже було.То і чоловік йшов на лікарняний,і бабусі-дідусі напідхваті стали,бо двоє маленьких дітей по черзі хворіли а то й одночасно. Тримайся
Marichka, а що татам і бабусям дають лікарняний на дитину? Мені колись моя дільнича казала, що тільки мамі лікарняний положено, хіба з заявою, що мама терміново потрібна на роботі...
Marichka написав:То і чоловік йшов на лікарняний,і бабусі-дідусі напідхваті стали
В мене немає такої можливості Є лише я і мала. Якщо не я, то немає кому. Моя мама на роботі так само. Посидіти 1-2 дні, ще так. Але ж на цьому болячка не закінчується. Тому мушу йти на лікарняний я. Я розумію, що це все з часом мине. Просто накіпіло. Ще й вчора та ситуація в поліклініці мене остаточно добила Завтра йдемо здавати аналізи на приховані інфекції.
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский