Глобальні оголошення!

Свідки насильства

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Свідки насильства

Повідомлення Перлинка » 28 листопада 2011, 00:42

oksana.tesliuk написав:
Перлинка написав:такі в мєнтів відкупляються

ми тоже зловили злодійку ,викликали міліцію,написали заяву,але на тому сталось ,суда так і не було

то який зміст тоді їм дзвонити впринципі?!
хтось тут згадував про фільм "Ворошиловський стрілок"
там жертва теж звернулася в міліції - результат був такий самий
то шо, затарюємося рушницями і йдем в тир тренуватися по цілі попадати?!
шо робити в таких ситуаціях, шоб реально допомогти жертві?
а не просто подзвонити кудись для заспокоєння своєї совісті, бо мол, хай хоч шось зробила, а інші й того не зробили?!

ну по перше не завжди злочинець має можливість вікупитись,деякі таки сидять

просто ті шо на Олесину подругу напали 100 % мали золото на всяк випадок для відкупу ,так само й наша злодійка ще по ювелірках промишляла

в твоєму випадку можна було б принаймні розігнати чи припинити злочин,бо таки невідомо чим він закінчився

та й навіть якщо їм чи їх батькам довелось юи добряче потратитись для відкупу-теж повчально.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 28 листопада 2011, 00:42

oksana.tesliuk написав:то який зміст тоді їм дзвонити впринципі?!
хтось тут згадував про фільм "Ворошиловський стрілок"
там жертва теж звернулася в міліції - результат був такий самий
то шо, затарюємося рушницями і йдем в тир тренуватися по цілі попадати?!
шо робити в таких ситуаціях, шоб реально допомогти жертві?
а не просто подзвонити кудись для заспокоєння своєї совісті, бо мол, хай хоч шось зробила, а інші й того не зробили?!

ну никто же не знает результата на 100%?! Что обращение в милицию будет эффективным или, наоборот, ни к чему не приведет?
Как помочь жертве? какой именно? провести беседу, рассказать, что не пить пить из вскрытой тары и не оставлять свои напитки без внимания? Не знакомиться и не общаться с подозрительными типами?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 28 листопада 2011, 00:44

Shalimar написав:а что значит "неделя борьбы с насилием"? Только неделю в году борются с насилием? или.. Как Мы предупредим насилие своими рассказами?

ми нє прєдупрєдім,просто можливо когось це тяготить,а виговорититись -це маленька перемога
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 28 листопада 2011, 10:06

Перлинка написав:в твоєму випадку можна було б принаймні розігнати чи припинити злочин,бо таки невідомо чим він закінчився

взагалі-то мені твоя оцінка моїх дій в тій історії не потрібна була, я про це не просила
з тої простої причини, що ця тема була створена з іншою метою, про яку ти сама й пишеш:

Перлинка написав:
Shalimar написав:а что значит "неделя борьбы с насилием"? Только неделю в году борются с насилием? или.. Как Мы предупредим насилие своими рассказами?

ми нє прєдупрєдім,просто можливо когось це тяготить,а виговорититись -це маленька перемога

може тут і ше хтось хотів би шось розказати
але побачивши, як можуть цькувати, відразу передумає або й вже це зробив
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 28 листопада 2011, 12:16

oksana.tesliuk

я не помітила що тебе це тяготило чи тяготить ,по твоєму ти все зробила вірно,і відписувалась так само як і в будь якій іншій темі ,наприклад як часто пукає ваша дитина
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 28 листопада 2011, 12:26

oksana.tesliuk написав:взагалі-то мені твоя оцінка моїх дій в тій історії не потрібна була, я про це не просила
з тої простої причини, що ця тема була створена з іншою метою, про яку ти сама й пишеш:

думаю варто розуміти,що кожен допис на форумі в відкритій темі може бути прокоментований як позитивно так і негативно ,не хочете цього ,не влаштовують коментарі-не пишіть нічого.
мета теми мені зрозуміла ,але дискут ,до якого закликалось передбачає деякі вдхилення ,інакше це було б просто опитування.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 29 листопада 2011, 09:54

о, я згадала.
Не знаю, чи то як свідок, чи ні.

Я живу на краю міста. Колись ще давно, чи то в останніх класах школи, чи на початку навчання в універі, йшла до джерела по воду. Я так часто ходила.
По дорозі є маленька посадка з деревами. Вже як я йшла додому, то звідки підводиться якийсь дядько, досить далеко від мене і кличе шось. Потім пояснив, що хтось там йому стукнув по голові цеглою. Я чесно кажу, що не поможу, бо боюся. Він каже, адреса така-то (недалеко від мене і від того місця), я там живу - скажи там комусь.
Я, звичайно, боялася кудись там іти. Прийшла додому, розказала батькам. Тато пішов до того дядька, ми з мамою - за тою адресою. Там дома за тою адресою нікого не було, тато викликав швидку.
Якось так.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 09 грудня 2011, 01:44

цей допис швидше не про насильство ,а про байдужість

якось перехожу дорогу на одному з самих людних світлофорів не нашого міста,людей купа .Стою на світлофорі ,бо вже почав мигати зелений ,народ ще добігає раптом дивлюсь хлопчик,років десяти на колінах перелякано переповзає дорогу ,збоку товариш переживає за нього,намагається підтягнути бо машини вже почали їхати .всі поставали і дивляться.Я на шпильках взагалі не думаючи взяла ту дитину на руки і перенесла через дорогу,поставила на тротуар.він мав гіпс на нозі і йшов на милицях з квіточкою до мами на роботу з чимось там її привітати ,не помню,може з 8 березня,запропонувала оплатити йому таксі,але він відмовився,сказав що не далеко.
Не то шо я хочу похвалитись ,просто дивно мені було,навколо було купа чоловіків та й жінок які стояли набагато ближче до нього і спостерігали за цим жалюгідним видовищем,може просто не встигли зреагувати :? додуматись шо тре якось помогти ,бо мій чоловік каже шо я надто прудка .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 09 грудня 2011, 09:43

Те, що ти прудка, я наприклад, не сумніваюсь, хоч і в реалі не бачила :roses:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення xtremeshammy » 27 січня 2025, 12:57

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн