Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення мешканка » 05 січня 2011, 09:51

Цікаво так...є правдиві гороскопи, а є неправдиві.... Одні кажуть правду, а інші-брешуть.... Ось що я думаю про це все: у всесвіті є дві сили: добра і зла, сила Божа і сила нечистого...Іншого-нема. Хто шукає чогось не Божого-той знайде нечистого. Тому той, хто шукає помочі поза Богом йому й ворожки чисту правду говорять, і карти таро все розказують, і віщуни, й гадалки, й зорі, і яйця викачані діють, і віск злитий помагає і всяке різне...і все тільки для того, щоб додати людині віри у такі речі і похитнути віру в Бога. Є дуже гарний вислів: "Місце,яке не зайняв Бог-займе диявол"... І немає сили іншої, або Божа, або ні... Якщо сила йде не від Бога-то я такої сили не хочу, навіть, якщо вона мені все моє життя наперед розкаже...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Naya » 05 січня 2011, 12:42

В споре познаеться истина (с)

Ах, як я люблю таакі теми...
Кожен, хто пише - кожен правий, бо тема така, де ніхто на 100% не знає істини.
І я з кожним погоджуюся...бо кожен має право на свою думку.

Тільки от...
100% на людину впливає час та місце народження, бо інакше народись би ви в Китаї чи де інде на сході, ви би тут не розпиналися про Біблію, віруючих/невіруючих, а використовували фен-шуй чи зірки, тощо....

Ну як так можна бути такими нетерпими до інших, коли справа стосується релігії?
Мені такі суперечки вже неодноразово доказують те, що релігії спеціально створені для роздору: "розділяй та владарюй(с).

Та неважливо- Аллах, Єгова, Крішна - Бог один, і Бог - є ЛЮБОВ...то чого ж кидатися на людей , бо в когось інше розуміння, інший світогляд? Ви на 100% впевнені в своїй правоті, так само, як ваш оппонет в своїй - на всі 100%.

"По вірі вашій дано вам буде"(с)
Вірите в гороскопи - так вони вам збуватимусться.
Вірите в Божий зихст - так, ви під крилом господнім
Вірите в себе - так, тільки ви за себе відповідаєте....
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Руженка » 05 січня 2011, 12:51

lore1ei написав:якщо тема суперечить християнським принципам, а відповідно і правилам форуму, то чи не варто її закрити, щоб на Різдв'яні свята всі не сперичались, а смакували кутю!
взагалі не бачу змісту створювати на форумі таких тем, бо починається сильні суперечки.

Коли, створювала цю тему, то не думала, що вона набуде такого розголосу!!!!!)))))) А те що йде суперечка, то як на мене тільки +, бо йде активне обговорювання, висловлення своєї думки. І то все без образ в чиюсь сторону. І ще я не знала, що те що суперечить християнським принципам - то суперечить форуму!!!!

Тут бачу зачіпили і тему ворожіння і сатани... хоча тема була про ГОРОСКОПИ!!!!!
Я вірю в Бога, але без фанатизму.
НЕ ХОЧУ НІКОГО ОБРАЗИТИ НАСТУПНИМИ РЕЧЕННЯМИ - це просто моя думка, а кожна людина має право на свою думку.
Я не розумію, коли люди моляться до ікон!!!!!! Це ж ідолоприклонство!!! Бо Бог один, а ІКОНИ ТО РІЗНІ!!!!!!! І намальовані різними людьми, художники можуть увіковічнити на образі когось із свої знайомих але так щоб він був схожий на Ісуса, те саме про Діву Марію!!!! Хто їх бачив???
Віра в Бога - це віра в себе!!!!!!!!!!!! Бог хоче, щоб ми були щасливими!!!!!! І кожен вибирає собі свій шлях до щастя!!!!!

Що таке Божі заповідді?????? На мою думку, це те, що недозволяє нам бути щасливими, бо несе в собі наслідки........ Тому потрібно їх дотримуватись!
Хоча??????......................Якщо людина щаслива, то і Бог буде щасливим!!!!!!!!!!!

Не розумію, чому люди, які вважають себе віруючими ходять лише до певної церкви( я не говорю, про різні напрямки, я говорю о інше). Наприклад церква Євангелістів(Пятидисятників) знаходиться на Східному, а інши а здається десь на 15 квітня(точно не знаю), зате, мої знайомі вибрали собі церкву на Східному. Чому???? Церква ж одна, проповідує вона ж Слово Боже?????? І напрямки одні!!!!!
То чому ж????????????? Бо там є друзі!!!!! Бо там хороший пастир!!!!! Бо там є брати і сестри, з яким ми давно знайомі!!!! Бо ми сидимо вже на звичних нам місцях!!!!!!

Значить ми не шукаєм Бога!!! А просто шукаєм приємних однодумців, впевненого пастера, який гарно нам розкаже і розтолкує уривок з Біблії!!!!!

Мене так налаштували проти Свідків Єгови, що я від них шарахалась!!!!!!!!! Але цього літа в парку до мене підійшла одна молода одружена пара. І що хочу сказати.... Дуже адекватні молоді люди!!!!! Я змінила думку!! Віру їхню не прийняла звичайно, але навчилась і вчусь слухати людей!!!!
В СУПЕРЕЧЦІ НАРОДЖУЄТЬСЯ ІСТИНА!!!!!!!ЇЇ ПОТРІБНО ШУКАТИ!!!!!!

Неважливо, про що ми говоримо, головне вміння слухати і вчитись!!!!!! Чи про гороскопи, чи про Бога, чи про дітей!!!!!
Ніхто не любить критики, але розібратись в собі - це велика штука!!!!

Я не добре знаю Біблію, але навіть мудрицям дорогу вказувала ЗІРКА!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Naya » 05 січня 2011, 13:00

Шановні, давайте вертайтеся до сабжу, а не до релігії, бо потру все :zybu:

Без оффтопу!!! :evil:

Руженка і Шалімар, також ваш оффтоп вище буде потертий.
Компліменти - це супер, але в приват, або в окрему тему.
Згода з повідомленням чи його схвалення - є кнопочка "Дякую"

Дякую за розуміння ;-)
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Руженка » 05 січня 2011, 13:01

Naya написав:Шановні, давайте вертайтеся до сабжу, а не до релігії, бо потру все :zybu:

Без оффтопу!!! :evil:

що таке сабж і оффтоп?????
Руженка Офлайн

Повідомлення Naya » 05 січня 2011, 13:05

Сабж - то предмет теми. Предмет даної теми - гороскопи та сумісність по гороскопу.
Офф-топ - це відхилення від теми, повідомлення не по темі.

Ще, для тих кого заносить в релігію - не варто слово "вірити" сприймати так буквально.
Вірити - то не поклонятися.
Я вірю, що є сонце - бо воно є
Я вірю, що є зима - бо вона таки є
Я вірю, що по дорозі їде автобус - а таки їде....
але ж я цьому всьому не поклоняюся, не ідеалізую....

То питання було: ви вірите в сумісність по гороскопу??? :P
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 05 січня 2011, 15:38

Shalimar написав:
Natalinda написав:От цифри, так. Це типу дата народження, так? Дату народження обирає дитина сама. А коли кесарів розтин, то шо тоді??? Яка дата? Які цифри??? Це ж штучно, заплановано??? Як в такому випадку бути???
Це не іронія, я серйозно.

запланировано.. Именно! Запланированно запланировано. Не предполагали?..

Чесно кажучи не зрозуміла вашої позиції. Тобто зірками заплановано на який день призначений кесарів розтин??? Тобто якщо вірити зіркам - то власного вибору в людини немає???
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення lerumpochka » 05 січня 2011, 17:10

хоч кожну цитату бери та коментуй ;-) але боюсь, що потруть :zybu:

прокоментую одну:

як можна вірити без фанатизму?
або віра або фанатизм :)
або вірю у Всемогутнього Бога 100%, слухаю Його і намагаюсь догодити, або, як фанатик, живу, як хочу, але очікую чогось доброго від Того, чия думка для мене особливого значення не має...
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення Руженка » 05 січня 2011, 20:16

lerumpochka написав:хоч кожну цитату бери та коментуй ;-) але боюсь, що потруть :zybu:

прокоментую одну:

як можна вірити без фанатизму?
або віра або фанатизм :)
або вірю у Всемогутнього Бога 100%, слухаю Його і намагаюсь догодити, або, як фанатик, живу, як хочу, але очікую чогось доброго від Того, чия думка для мене особливого значення не має...

lerumpochka написав:хоч кожну цитату бери та коментуй ;-) але боюсь, що потруть :zybu:

прокоментую одну:

Пояснюю, що означає без фанатизму...
Маю знайомих, які вже так зациклились на своїй вірі, що коли бачуть сучасних підлітків, то кажуть що в них вселився сатана))))))) Телевізор дивитися не можна, хіба новини.... музику слухають лише релігійну, друзі в них, лише ті,, які притримуються їх поглядів.... І ЩО ТО НЕ ФАНАТИЗМ????????????
Руженка Офлайн

Повідомлення mari » 05 січня 2011, 21:35

Руженка написав:
lore1ei написав:Я не розумію, коли люди моляться до ікон!!!!!! Це ж ідолоприклонство!!! Бо Бог один, а ІКОНИ ТО РІЗНІ!!!!!!! І намальовані різними людьми, художники можуть увіковічнити на образі когось із свої знайомих але так щоб він був схожий на Ісуса, те саме про Діву Марію!!!! Хто їх бачив???
Віра в Бога - це віра в себе!!!!!!!!!!!! Бог хоче, щоб ми були щасливими!!!!!! І кожен вибирає собі свій шлях до щастя!!!!!

Що таке Божі заповідді?????? На мою думку, це те, що недозволяє нам бути щасливими, бо несе в собі наслідки........ Тому потрібно їх дотримуватись!
Хоча??????......................Якщо людина щаслива, то і Бог буде щасливим!!!!!!!!!!!

Якщо людина вірить в Бога, то вона вірить і в заповіді і в те, що може не бути щасливою і в силу молитви. Якщо ні- то вона тільки думає що вірить.
Думаю після цього слід повернутись зразу до основної теми! Дякую за розуміння.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей