Модератор: taranjka
lore1ei написав:якщо тема суперечить християнським принципам, а відповідно і правилам форуму, то чи не варто її закрити, щоб на Різдв'яні свята всі не сперичались, а смакували кутю!
взагалі не бачу змісту створювати на форумі таких тем, бо починається сильні суперечки.
Naya написав:Шановні, давайте вертайтеся до сабжу, а не до релігії, бо потру все :zybu:
Без оффтопу!!! :evil:
Shalimar написав:Natalinda написав:От цифри, так. Це типу дата народження, так? Дату народження обирає дитина сама. А коли кесарів розтин, то шо тоді??? Яка дата? Які цифри??? Це ж штучно, заплановано??? Як в такому випадку бути???
Це не іронія, я серйозно.
запланировано.. Именно! Запланированно запланировано. Не предполагали?..
Я вірю в Бога, але без фанатизму.
lerumpochka написав:хоч кожну цитату бери та коментуй ;-) але боюсь, що потруть :zybu:
прокоментую одну:Я вірю в Бога, але без фанатизму.
як можна вірити без фанатизму?
або віра або фанатизм :)
або вірю у Всемогутнього Бога 100%, слухаю Його і намагаюсь догодити, або, як фанатик, живу, як хочу, але очікую чогось доброго від Того, чия думка для мене особливого значення не має...
lerumpochka написав:хоч кожну цитату бери та коментуй ;-) але боюсь, що потруть :zybu:
прокоментую одну:Я вірю в Бога, але без фанатизму.
Руженка написав:lore1ei написав:Я не розумію, коли люди моляться до ікон!!!!!! Це ж ідолоприклонство!!! Бо Бог один, а ІКОНИ ТО РІЗНІ!!!!!!! І намальовані різними людьми, художники можуть увіковічнити на образі когось із свої знайомих але так щоб він був схожий на Ісуса, те саме про Діву Марію!!!! Хто їх бачив???
Віра в Бога - це віра в себе!!!!!!!!!!!! Бог хоче, щоб ми були щасливими!!!!!! І кожен вибирає собі свій шлях до щастя!!!!!
Що таке Божі заповідді?????? На мою думку, це те, що недозволяє нам бути щасливими, бо несе в собі наслідки........ Тому потрібно їх дотримуватись!
Хоча??????......................Якщо людина щаслива, то і Бог буде щасливим!!!!!!!!!!!
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей