Колись дуже сильно побили мого тата - "до неузнаваємості"

......Хто, чого, і за що - ми так і незнаємо...Правда кошильок таки вкрали, але вот чи він і був пречиною, незнаємо....Тато казав, що побачив тільки декілька молодих хлопців, 3-ьох як мінімум, потім удар за ударом- і нічього не пам"ятає..... Саме обідно що це сталося ввечері (але було ще видно), недалеко від дружбинського п"ятача, коли на вулиці було досить багато людей, але ніхто - абсолютно ніхто навіть не пробував вмішатися, чи хоча б з далеку кричати що викличe міліцію, щоб ті уроди може злякалися.....Розумію що кожен боїться за свою шкуру, але дивитися як б"ють, а може й вбивають людину - і навіть не спробувати щось зробити ---я такого не розумію.......
Особисто я не можу пройти мимо навіть якщо хтось когось морально ображає, правда часто за це від чоловіка відгрібаю :oops: .....
А якби не дай Боже довелося б стати свідком фізичного насильства(бійки чи згвалтування), я б точно якось відреагувала.... Звичайно б нелізла розбороняти , але відбігти подалі, наробити шуму,привернути увагу перехожих, кричати що викличу міліцію, і таки викликати міліцію....В таких випадках - нападники, крадії, гвалтівники зазвичай лякаються і тікають....
Але нажаль наші люди чомусь дуже нейтрально до того відносятся, типу "моя хата з краю-нічього не знаю" , мене це не стосується - тому іду далі ніби нічього не бачу....
Навіть не задумуючись що таке завтра може статися з нами чи з нашими рідними......
Думаю будь яке насильство , треба зупиняти.....Всі насильшики повинні бути покарані....А для цього треба щоб свідки були не байдужими і не боягузами ......