flash-ka мда, це кошмар, я ще вчора в ноавинах побачила, вмене в Самборі близька родина, вроді в них все більш-менш добре.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
олеся і я чула(((( Дивлюся в неті на різних сайтах то вроді найнижча до кінця тижня +4. Ми нині пошуріку докопали картоплю і моркву викопали. А перцю ще повно!!!!! І помідорок з баклажанами школа і агроволокно немогла знайти, де я його засунула Нездала цього року погода для овочів((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос