Та тільки дала зшити то все докупи,, бо на викрійках вишивала..... І як зшиють то ще треба манжети оформити....... Але то вже дрібниці)))))) Як тільки матиму зразу покажу....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
До мене приїхали довгоочікувані гості з Румунії. Дітки наші граються суперово. Даша старша від моєї Веронічки на 1 місяць. Правда іграшки тепер всюди де тільки можна.
позавчора чоловік гукнув до мене: "сонце, в неї зуб росте!" (це про Дарцю). йой, дівоньки, давно зі мною такої ейфорії не коїлося :) - кинулася до дитини, давай її обіймати і обціловувати, і ридатииииииииииииииииииииииииииииии....... так ніби доця завершила університет з червоним дипломом, чи шо :)
Ліза, я чогось аж сама чуть не просльозилась. ТАКА за вас рада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Ліза, побільше таких моментів емоційно-позитивних, а головне їх не забувати) і згадувати в моменти хандри. Похвалюсь, сьогодні в Білу поїхала на мужовому велику) красота, їхала ніби на стелсі, середня швидкість 17 км з пішоходами, без нех 25км в год. а то в тему жаліємось-- хочу новий велик....ааааа.....сильно...... щоб розмір підходив і на базі шімано деор ікс те(((((( а там такі ціни(((( хоча бекшна за 6 тисяч в ідеальному стані, но грошей на неї нема. я в істериці.