Глобальні оголошення!

Поговоримо про погоду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення taranjka » 04 вересня 2013, 18:36

а я люблю +30-40 :dance: :dance: а це літо таки дощове. і так скоро закінчилось, що я гарячих днів на пальцях не порахую :cray:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення katia » 07 вересня 2013, 13:19

Почитала,якось не по собі стало.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення nadusha » 18 вересня 2013, 08:54

Минула зима була холодною... А наступна буде ще холодніша?

Прийдешня зима в Європі поповнить список зим цього сторіччя з аномальними морозами. Про це повідомили фахівці одразу декількох авторитетних метеослужб. Даний прогноз заснований на розрахунку кліматичних індексів, з чого виходить, що взимку до Європи буде відбуватися перенесення арктичних повітряних мас і мас із північного сходу.
Крім того, холодну зиму віщують так звана негативна північноатлантична осциляція і зниження сонячної активності. Початок такого кліматичного циклу вже був у 50-х роках минулого століття, коли аномальні морози трималися не тільки всю зиму, але і початок весни. Таким чином, фахівці не виключають, що ця зима може стати найхолоднішою за останні 100 років. Втім більш точно спрогнозувати характер майбутньої зими можна буде тільки через кілька місяців, коли у них будуть уточнені дані.
Нагадаємо, аномально холодний початок осені в Києві став справжнім здивуванням для синоптиків. Востаннє так холодно було ще в 1901 році. Тому 6 вересня Київ став найбільш холодної столицею Європи.

Ще в тему вислів з просторів Нету: Увага! Не пропустіть бабине літо! Цого року тільки 26-28 вересня! : (
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 18 вересня 2013, 09:07

Брррр.... Холода холодами, а що з опадами....Минула зима не така вже й холодна була, як на мене... Просто затяжна...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Ulkanet » 20 вересня 2013, 01:20

я б сказала що минула зима була навіть теплою. це зима 11-12р.р. ото було холодно. хоч і морози були не довго - але біди наробили ого. наш градусник від морозу аж відвалився від вікна :ha: а в будинку позамерзав водопровід і каналізація (в нас постійно були відкриті крани - щоб не замерзла вода. то ми за той місяць аж 20 кубів накрутили :scare: :scare: ). в моїх сусідів постійно вирубувався котел - замерзав :scare: :scare: маршрутки не ходили, автобуси повідміняли :scare:
а зима 12-13 р.р. то скільки там було стабільно 10 градусів. але снігу насипало ого-го!!! :crazy: :crazy: :crazy:
хочу таку зиму, як в 2010-1011 році. на Різдво почалася на день Св. Валентина закінчилася. :hi: ::Р: ::Р: ::Р:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення krapk@ » 20 вересня 2013, 15:17

ага ага вже літо обіцяли аномально жарке і посушливе - який результат? Як лиш скажуть то буде навпаки.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення taranjka » 20 вересня 2013, 15:33

і осінь таку теплу, що в листопаді в дніпрі купатись будуть :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flash-ka » 20 вересня 2013, 19:50

якось мені здається, що все як завжди....
вересень - дощ і холодіна
жовтень - мало б бути тепло
і у листопаді (під кінець) сніг ... і аж до квітня :crazy:
:wink:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення nadusha » 22 вересня 2013, 00:17

В Україні повноцінного бабиного літа поки не передбачається. Найближчі дні буде триматися дощова погода. Десь з 21-25 вересня опадів стане менше, тільки місцями вони продовжать випадати в західних і північних областях, пише Сегодня, посилаючись на заступника начальника Укргідрометцентру Анатолій Прокопенка. "Один із найтепліших днів на всій території України буде 25 вересня. На більшій території країни температура підніметься до 20-25 градусів, на заході і півночі - 17-20 градусів. Є надія, що 26-27 вересня пройдуть без опадів, хоча температурний режим починає знижуватися", - розповів Прокопенко.

Народний синоптик Леонід Горбань каже, що в цьому році розраховувати на тепло не варто. "У жовтні з 1 по 7 число середньодобова температура буде 13-14 градусів. До 12 числа вона знизиться до 7 градусів. Так буде до кінця місяця. При цьому будуть опади", - розповів він. За його словами, перший сніг потрібно чекати 17 листопада.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Перлинка » 22 вересня 2013, 10:15

блін :sad:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей