nelly написав:а я сьогодні печу паски, бо в нас в неділю Великдень, по рецепту Любові, запах гарний на смак вже скущтуємо в неділю бо вийшло дві середні якраз щоб посвятити. Але чомусь мені більша трісла, в рецепті писало що прорізати ножем тісто може то не тре було прорізати коли вилила у форму тісто?Надіюся глазур виправить косметичні дефекти
Вчора з Маргариткою теж квітку зробили на кошик, то десь виставлю фото бо мені певно легше в центр пішки піти ніж фотік з шнуром витягнути
![]()
А ще цей тиждень з дівчатами на масаж ходили і на парафін і в сольову кімнату, то вже вони мене так вимотали що з ніг падаю, бо кругом сама, а це вдіти-роздіти три рази двох то щось з чимось
Молодець! Я теж буду пекти знову по тому рецепту. Але розрізи треба робити коли пасочки трохи в формі піднімуться. Але я взагалі не роблю ніяких надрізів.
Нель, а наступного тижня знову будете святкувати чи вже ні?
Щодо печених дерунів, то бажано не робити його дуже грубим і тоді він не буде такий липкий в середині чи непропечений. Ще можна додати до картоплі тертої сиру(творог), теж дуже смачно виходить.