Глобальні оголошення!

Поговоримо про погоду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення Natalinda » 16 грудня 2012, 19:12

flower написав:я читала шо школи закривають, а садочки ні, брєд!

Та чого ж? Роботи ж не позакривають. От уяви що ти з чоловіком працюєш в дорожній службі і маєш дитину садіковського віку, і садки закрили....і що не йти на роботу виходить

Я до речі як і ти відкопуюся(((( Нині щоб піти за молоком то ледь до фіртки дорили траншею, а далі йшла в снігу вище колін((((( А вийшла на город - то всі троянди голі-голісічкі, все змело вітром, то прийшлося знову рити траншеї і засипати троянди.
Я теж люблю сніжок і морозець, але те що зараз то жесть(((( Дитина в садок проситься, бо завтра ранок до Миколая Я собі не уявляю в котрій вставати і почиинати розкопки :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 16 грудня 2012, 19:13

Lenysa написав:і садочки закривають

Лєнуся, де таке читали?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Lenysa » 16 грудня 2012, 20:01

Надюша кинула статтю, але на сайті міської ради пише, що тільки школи закриють :scare:
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення mala-karta » 16 грудня 2012, 22:22

Дівчата, а ми ось приїхали із Карпат.
Вчора, в суботу (15 грудня 2012 року) зранку виїхали, в Тернопільскій області було засніжено, а вже в франківській і аж до Буковелю - все чудово. В карптах легенький мінус, погода чудова, вітру нема.
Накаталися, коло 20 вечора виїхали додому.
До Франківся - все ок.
Після франківська - страшний вітер, місцями сніг, місцями дощ.
Родичі одного з наших видзвонили нас і сказали, що під Доброполем (котре коло Бучача) стоїть 50 машин в пробці. Техніка туди виїхала (здоровий такий трахтор з лопатою попереду - забула, як називається), але ще не доїхала.
Ми доїхали до Монастириська (назустріч - жодної машини!!!!!), там зідзвонювалися з знайомими, з родичами. Під Бучачем на той час вже говорили про 100 машин. Техніка, яка їхала то все розгрібати, туди не добралася. Виїхало щось потужніше.
Ми заночували в Монастириську, в родичів одного з наших (спасибі їм велике).
Зранку взнали, що під Доброполем машини все що стоять. Дорожні служби сказали, що до вечора навряд чи розчистять все.
Зідзвонювалися зі знайомими, ті дзвонили на вокзал і питали чи кудись їздять автобуси і де дороги не перекриті.
Взнали, що на Зборів зранку дорогу прочистили.
Ми вирішили вертатися до Франківська і їхати через Львів. Виїхали в 11 годині.
Чим ближче до Франківська - тим краща ситуація на дорогах, менше снігу.
Жартували, що робим дезінформацію - бо ж тим, хто їхав на Тернопіль, виглядало так, ніби ми їдем з Тернополя з лижами на Буковель (а на Тернопіль то все перекрито...).
На початку Монастириська вже стояли ДАІшники і всіх розвертали.
Отак і їхали, по дорозі ще взнали, що з Тернополя не їде нічого, і за Львова на Тернопіль виїхав один автобус.
Доїхали до Львова (до кільцевої, в сам Львів не заїжджали). Снігу помітно більше. Зі Львова стоять ДАІШники - не пускають на Київ (20-ти кілометрова пробка).
У львівській області сніг ще трохи розчищений.
При заїзді в Тернопільську - різкий контраст - дуже засніжені дороги.
Але з трудом, помаленьку, плентаючись за фурами (обігнати не годен) - доїхали в Тернопіль. Десь коло 19 години.
Отак ми добралися з Монастириська в Тернопіль - через Львів. Зробили такий гак, в кілька сотень кілометрів... Зате ми вже дома :)
Щиро співчуваю тим людям, які при такій погоді стоять в пробках на трасі :sad:
Доходили чутки, що дорогу з Тернополя на Бучач вже звільнили, але з Бучача на Тернопіль ще стоять машини (під Доброполем). Але шофери казали, що нічого не звільнили - все там стоїть.
Отой би сніг та на Буковель ...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення flower » 16 грудня 2012, 22:33

Я переживаю як там мій чоловік добереться додому, наразі ще з Польщі не виїзжав. Надіюсь завтра ситуація зміниться в кращу сторону.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mala-karta » 16 грудня 2012, 22:36

До ЛЬвова доїде, бо там мало снігу. А на Тернопіль мають порозчищати.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ленка » 17 грудня 2012, 02:43

Вчора в обід вийшла з дому в магазин, відчуття космічні. Снігу по коліна, стежки тільки протоптані людьми, двоє не розминуться, красота, романтика. Аж дитинством запахло :)
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Natalinda » 17 грудня 2012, 08:31

Я ото ще не виглядала навулицю. Страшнувато. Вчора реально думала що руки залишаться разом з лопатою на вулиці, поки ми докопали тунель до дороги :scare: Якщо там цілу ніч мело - то капець :dash:

А загалом гарненько так було, морозець легенький, сніжок кружляє, виблискує......
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 17 грудня 2012, 20:10

mala-karta написав:Доїхали до Львова (до кільцевої, в сам Львів не заїжджали). Снігу помітно більше. Зі Львова стоять ДАІШники - не пускають на Київ (20-ти кілометрова пробка).

В отій пробці дві жінки народили в машині :impossible: Пологи в одному випадку прийняв чоловік, по телефону з акушерами... В іншому в швидкій... Сьогодщні по "Львівські хвилі" говорили.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення олеся » 17 грудня 2012, 20:13

Ще казали що хліб в магазинах недалеко від того затору коштував 16гр, а на АЗС познімали цінники і продавали по скільки хотіли в кілька разів дорожче.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей