Глобальні оголошення!

Про супермаркети

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Про супермаркети

Повідомлення nadusha » 27 серпня 2013, 07:37

Недавно стоїмо в черзі на дитячій касі в Сільпі (в Подолянах), а перед нами старша така жіночка має декілька товарів, серед яких пиво. Перед нею якраз закінчують пробивати товар покупцю. Жінка бере пиво і просить мого мужа відкрити його, бо вона дуже хоче пити. Я просила мужа не відкривати, бо воно ще не пробити і не оплачене. Муж відкрив, пані його пробила-оплатила і все закінчилось добре. То, певно, я якась ненормальна і надто підозріла-обережна...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення sv-ls » 27 серпня 2013, 08:55

Мене завжди вражали люди які ще не оплачений товар починають їсти і пити. Якось ми теж були свідками такої пригоди, дитина випила маленький сочок і викинула баночку у смітник, мама спокійно відреагувала на цю ситуацію і пішла далі так і не оплативши сік.
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Галина » 27 серпня 2013, 13:14

nadusha написав:Недавно стоїмо в черзі на дитячій касі в Сільпі (в Подолянах), а перед нами старша така жіночка має декілька товарів, серед яких пиво. Перед нею якраз закінчують пробивати товар покупцю. Жінка бере пиво і просить мого мужа відкрити його, бо вона дуже хоче пити. Я просила мужа не відкривати, бо воно ще не пробити і не оплачене. Муж відкрив, пані його пробила-оплатила і все закінчилось добре. То, певно, я якась ненормальна і надто підозріла-обережна...

Я теж такого не розумію, як то так, не мала дитина, що стримку не має. А на дитячих касах я б взагалі заборонила алкоголь пробивати. :ireful:

Моя дитина менша теж в супермаркеті може булку їсти, але я завжди плачу за це. Не можу поки що їй пояснити, що так не можна, як не дам, то репетує на весь супермаркет. :=):
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 27 серпня 2013, 13:46

А чому не можна їсти в супермаркетах? Наскільки я знаю, це абсолютно не заборонено. Головне, звісно, заплатити за з"їдене. Я, наприклад, раніше ніколи такого не робила, але як була вагітна, то часом так хотіла пити, що заходила в супермаркет і зразу брала пляшку з водою і поки доходила до кас її випивала, а на касі пробивала вже пусту. І ніколи ніхто не сварився ніде :pardon:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Liza » 27 серпня 2013, 16:00

ага, нехай хтось спробує насварити вагітну баришню :)))

а я нормально до такого ставлюся, хоча сама ще ніколи не починала вживати товар до підходу на касу.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Shalimar » 27 серпня 2013, 23:07

Галина написав:як то так

а отак
что такого?
пф
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Галина » 28 серпня 2013, 00:11

Shalimar написав:что такого?

Я мала на увазі конкретно пиво. Розпивати пиво в магазині, ще й не до того як оплатити це якось дивно.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення гра з вогнем » 28 серпня 2013, 00:20

я теж бачила шо так роблять. їдять собі. водичку пють, а потім пробивають на касі
ми зараз купуємо у дрібноптовому магазині. такі колись в тернополі теж були типу гуртівня, то там їсти продають окремо )))) для охочих поїсти-попити за покупками. зовсім не дорого. навіть я б сказала дешево.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mariana » 28 серпня 2013, 03:21

А в моєї дитини ритуал - зразу заходячи в Сільпо беремо банан , який синок зїдає до того часу як дойдемо до каси. Я звичайно оплачую його, ну такий він в мене нетерплячий, що зроблю? може сік випити в магазині, чи печиво почати їсти.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення nadusha » 28 серпня 2013, 07:31

Якщо чесно, то мене насторорожило більше те, що неоплачене треба було відкрити моєму мужу... Я чекала якоїсь афери, по типу: "Я не буду його оплачувати, то не я його відкривала" і т. д. На рахунок з"їдання неоплаченого, то мій Денис також за булкою в Сільпі аж труситься. Звичайно вона касі вона вже трохи полупана, але пробивають без проблем. Головне оплатити за з"їдений товар і бути чесним перед самим собою...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей