А я щодня укріплююся в думці що я таки дитя села))) землі матінки так сказать))) Навіть нині під дощем рилася)))
Але в нас всі зручності, без зручностей ніякого села не хочу)))
Модератор: taranjka
. Тому коли чоловік почав будувати будинок у приміській території - я була категорично проти, а коли ще город почав садити - то взагалі істерила, перший рік навіть не цікавилась, що там робиться.
, тішусь грядочками, помідорками, полуничкою, суничкою,садочком, пасікою. У нас 10 сотих городу і 10 сотих з газончиками, садками, і качельками. приїждаєм кожний день поритися у землі - те попололи, те посадили,полили - ніхто не замучується., всі задоволені. Тіна граєть у пісочку, на качельці, басейн , палатка... Тепер навіть шкодую,що не встигнемо закінчити ремонти до народження Малятка, там нам би було зручніше і простіше.
)
Все життя живу в місті, села ми не мали, корову і свиню в живу побачила років у 10. Для мене зїздити в село то як в зоопарк сходити
Хоч в чоловіка мого і є село, но воно трохи далекувато, тай в чоловіка мого астма і він неможе бути там довго,бо в глиняній хаті він починає просто задихатись, то ми туди і не їздимо. Були там лише раз, коли їздили просити на весілля. Досі неможу пити справжнього домашнього молока, будете сміятись, ну я його для себе розбавляю водою
бо інакше воно мені просто стає в горлі!
Народилася і виросла в місті, відповідно мені тут найкраще. В селі, звичайно, теж добре. Природа, тиша, свіже повітря... Але на довго мене не вистачає. А ви як?

Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 177 гостей