Марі, а центр соцслужб не бере на себе функцій, що б відмовити від відмови.
Я знаю точно, що до них можна звернутись і вони допоможуть оформити всі можливі допомоги. При чому ту маму за руку проведуть по кабінетах, позбирають всі папери. В них є така практика. Часом люди навіть не знають, на що вони можуть розраховувати. Вони працють з незахищеними категоріями і якщо справа лише в фінансах, то можна було б просити в них такої допомоги.
Скажи тій мамі, що гроші це така річ, що сьогодні їх не має, а завтра життя обернеться іншою стороною. Ми не знаємо де хто буде і заможня людина може розоритись та ще й мати купу боргів, а незаможня, то навпаки. А дитинку залишить, то все життя картатиметься. Бо потім може й не повернути. Воно ж ріднесеньке, вона -дитинка єдина хто її любить просто так, просто за те що вона є. Бо вона мама. Хіба можна зраджувати любов? Хіба можна її відкинути, відмовлятись?
Будем молитись, щоб у маляток залишились мами. Щоб бог просвітлив їх голови і зігрів серця і вони забрали своїх діточок.

А мама не погоджувалася.
Потім його виписали, але не знаю як склалося його життя бо тоді про продукти без глютену знали дуже мало. Лікарка казала що одна надія якщо його всиновлять іноземці. Сподіваюся так і сталося.
. Може таке когось зупинить.