Глобальні оголошення!

Відмова від дитини

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Відмова від дитини

Повідомлення Радмила » 16 грудня 2011, 02:16

Марі, а центр соцслужб не бере на себе функцій, що б відмовити від відмови.
Я знаю точно, що до них можна звернутись і вони допоможуть оформити всі можливі допомоги. При чому ту маму за руку проведуть по кабінетах, позбирають всі папери. В них є така практика. Часом люди навіть не знають, на що вони можуть розраховувати. Вони працють з незахищеними категоріями і якщо справа лише в фінансах, то можна було б просити в них такої допомоги.
Скажи тій мамі, що гроші це така річ, що сьогодні їх не має, а завтра життя обернеться іншою стороною. Ми не знаємо де хто буде і заможня людина може розоритись та ще й мати купу боргів, а незаможня, то навпаки. А дитинку залишить, то все життя картатиметься. Бо потім може й не повернути. Воно ж ріднесеньке, вона -дитинка єдина хто її любить просто так, просто за те що вона є. Бо вона мама. Хіба можна зраджувати любов? Хіба можна її відкинути, відмовлятись?

Будем молитись, щоб у маляток залишились мами. Щоб бог просвітлив їх голови і зігрів серця і вони забрали своїх діточок.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 16 грудня 2011, 02:20

Радмила

я думаю що страх не поставити на ноги -не причина,а лиш відмазка,зараз ніхто не голодає на перший час за допомогу реально худо-бідно прожити
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 16 грудня 2011, 02:38

Про страхи це до Марі їй видніше, що першопричина. А я хотіла б сподіватись, що дитина лишиться з мамою.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Lilia » 16 грудня 2011, 16:50

А для чого живеш?
Хіба не любові шукаєш? Не тепла, участі, прийняття, розуміння? Хіба не цього від усіх чекаєш – свідомо чи несвідомо?
Тобі не треба любові шукати – вона сама знайшла Тебе. Прийшла до Тебе, адже через Тебе. І любить тебе – вже, нині, зараз! Саме така любов – любов рідної дитини – дала мені в житті найбільшу радість і найбільше щастя. І все те, чого потребує дитина Ти зможеш їй дати, бо ніщо у світі не дарує стільки сили, як безмежно люблячі дитячі очі.
Тільки Бог любить Тебе більше. Тому він і послав Тобі це щастя.
Не жінці, що ридає у відчаї після років безпліддя, а Тобі!
Не самотнім, що помирають в пустій хаті, а Тобі!
Не людям, що з користі чи жалості можуть усиновити цю дитину,а ТОБІ!
Не залишай!
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Повідомлення mari » 23 грудня 2012, 00:24

гра з вогнем написав:а мені навпаки здається. хай краще народить дитинку і віддасть тим, хто не може зачати, ніж аборт робити

Звісно що так
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 23 грудня 2012, 00:35

Радмила написав:Марі, а центр соцслужб не бере на себе функцій, що б відмовити від відмови.
Я знаю точно, що до них можна звернутись і вони допоможуть оформити всі можливі допомоги. При чому ту маму за руку проведуть по кабінетах, позбирають всі папери. В них є така практика. Часом люди навіть не знають, на що вони можуть розраховувати. Вони працють з незахищеними категоріями і якщо справа лише в фінансах, то можна було б просити в них такої допомоги.

Бере,
мене викликають додатково для розмови і оцінки стану жінки. Юридичні моменти я не знаю, це не мій фах.

Ваші дописи усі я видрукувала і завжди даю таким жінкам. Вірю що вони дотикаються душі інших материнських сердець.

Бачите- давно не писала, на щастя, не викликали.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 23 грудня 2012, 00:55

Рік назад я вам писала про цю дитинку, щось допису не можу знайти зараз.
ось цей хлопчик від якого матуся таки відмовилась
phpBB [video]

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Dribchuk » 23 грудня 2012, 01:19

Я собі згадала одну історію. Колись лежала в обласній лікарні в гастоентерологї, мені було певно 13-14 років. Зі мною в палату поклали хлопчика - сироту Павлика. Йому було 1,2р. але дитина була явно не здоровою - не вставав на ніжки, майже не сидів, не повзав, був дуже блідим. Лікарі і медсестри дуже гарно до нього відносилися, одна мамочка якої дитина теж лежала з нами в палаті щоденно робила Павлику масажі і вправи. Ми постійно його забавляли, купували іграшки і одяг. За 2 тижні Павлик почав невпевнено стояти на ніжках тримаючись за опору, називав ту маму-масажистку мамою. В хлопчика був діагноз - целіакія, тобто він повністю не сприймав харчі з глютеном - білком пшениці. Я памятаю що дуже просила свою маму щоб ми забрали Павлика собі :cray: А мама не погоджувалася. :cry: Потім його виписали, але не знаю як склалося його життя бо тоді про продукти без глютену знали дуже мало. Лікарка казала що одна надія якщо його всиновлять іноземці. Сподіваюся так і сталося.
Коли в моєї дитини почалися проблеми зі здоровям і нам під питанням ставили діагноз целіакія , я одразу подумала про Павлика. Тоді казали що мама його покинула бо не мала як доглядати за такою хворою дитиною, не мала коштів. Можу сказати що ми пройшли через обстеження і спеціальне харчування при целіакії - це не так важко і не так дорого як це здається. Це не причина лишати дитину на піклування держави - в нас не та держава яка може гідно попіклуватися про таких діток. Так, є добрі люди які допомагають, але ніщо так не лікує як материнська любов і ласка. З Божою поміччю, вірою і любовю можна здолати всі труднощі. Мами , які покидають діток повинні задуматися що Бог нам дає ті випробування, які ми здатні витримати і хто їх достойно прийме матиме великі нагороди.
Мами, не лишайте своїх діток щоб коли ви станете старими і немічними вам було на кого покластися, ким гордитися, кого любити.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Shalimar » 23 грудня 2012, 03:09

Я тоже как-то лежала в детской больнице.. и там была палата с отказниками... которые ждали отправления на область.. и в отдельной палате лежала новорожденная девочка с грыжой головного мозга... Мне разрешали к ней заходить..... Тоже просила маму забрать ее, приносили ей и другим деткам одежду, игрушки.... Тогда как-то по-детски все воспринималось, а теперь без слез о них не вспоминаю, особенно когда есть уже своё дитя... и видишь, сколько заботы требует один маленький ребенок... и сколько детей этим вниманием, уходом, лаской обделены((((((((((
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TaniaPicaSSo » 23 грудня 2012, 11:38

Ніколи не думала, що так буде, але чомусь мої перші думки одразу після пологів були як раз про жінок, які відмовляються від своїх дітей. Я лежала, дивилась на ту маленьку крихітку і намагалась уявити, що може примусити відмовитись від такого створіння, позбавивши щастя і себе, і цю істоту.

Я думаю, що з такими жінками треба говорити не по-доброму. Не про радості материнства їм треба розказувати, а про понівечені долі тих жінок, які залишили своїх дітей. Скільки (а я думаю всі) потім пошкодувало про цей вчинок, скільки їх потім шукає своїх дітей по дитбудинках, скільки їх спилося чи ще якось по-іншому поламали собі життя, а все через постійне відчуття провини, яке супроводжуватиме їх усе життя, і з роками тільки буде загострюватись. А ще треба їм розказати про долю дітей в дитбудинках та інтернатах, як там діти живуть і якими вони звідти виходять, скільки часу їм там приділяють та скільки виділяють грошей, і ким вони звідти виходять :scare: . Може таке когось зупинить.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей