Модератор: taranjka

Я відкопуюся вже 2й день, в прямому змісті цього слова, але сьогодні найгірше. Чоловік закордон поїхав, я сама. Хожу годувати собаку і шоб дійти сьогодні до нього треба було відкопати 3 фоси снігу майже по пояс, тоді двері дополовини в снігу відкопала (по замок в снігу були), взяла відро з їжею і тоді до вольєра, а там найгірше передуло, мені по груди. Короче прорила тунелі через все подвір я. Вийшла на вулицю, глянути як у людей. Ну шоб вийти прийшлось опять відкопуватись. А вулиця не ліпша, місяцями мені по коліна снігу, місцями зовсім нема, розвіяло вітром, а є і по пояс. Не знаю коли нас відкопають, це просто завал. Відчуваю себе якоюсь супер вумен з лопатою
Головні вулиці не ліпші, ніхто не прогортає. Сестра не знає як добереться на навчання завтра, а інша на роботу. От розповідала мені шо ходила в цекву і по дорозі всі машини в снігу зариті, і суперські джипи і звичайні жигулі, ніхто проїхати не може толком. Як у Тернополі ситуація? Переживаю як мій чоловік додому добереться. В Польщі зараз дощ.Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей