Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2013, 18:11

Я щось не зовсім зрозуміла) Причому тут ламає чи не ламає) Мій теж бережний до речей, але для мен це не значить що телефон це іграшка. Телефон - це мамина річ. (Татова/бабці/дідуся і так далі) Я веладо того що, щоб дитину ЩОСЬ зацікавило, то вона має про це ЩОСЬ дізнатися. Якщо я в житті не бачила і не чула про ракети, то як вони мене можуть цікавити якщо про їх існування я не здогадуюся) Якщо дитина знає що таке сенсорний телефон і як ним гратися, звісно що цей телефон має всі шанси зацікавити дитиину. Я про це.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Anjuta » 17 вересня 2013, 18:45

Наталі, я мала на увазі що моя дитина також цікавиться різними гаджетами і не бачу в тому нічого поганого.
А в сумку ні до кого він також не лазить, навіть за телефоном чи за цукеркою, накрайняк веде мене до сумки знаючи що там щось я положила солодке.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Alisa » 17 вересня 2013, 19:34

Мій теж грається моїм смартфоном, любить помалювати, фоточки переглянути. Я теж нічого поганого не бачу в цьому, плануємо подарувати йому планшет. Як не крути, наші діти живуть в світі цифрових технологій.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 17 вересня 2013, 20:12

Ах, та звісно що як я сама взуваю дитині гумачки, то незабароняю гонити їй по калабанях))) а є ж мами які забороняють, недивлячись на те що взули дитину в гумачки)))
Якщо для мене допустимі такі подарунки, то я їх роблю, якщо недопустимі - відповідно :wink:
Як не крути на даний час нажаль ще не всі батьки можуть дозволити собі купити дитиині сенсорний телефон, та і
irinka написав:Для чого дитині в 1 клас такий дорогий телефон купляти?

А від цифрових технологій ми не втечем, та й чи потрібно)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Кокетка » 17 вересня 2013, 20:55

думаю що в перший клас заскоро дорогі телефони, бо у нас прибиральниці приносили як діти на підвіконниках лишали чи в туалеті, але ж могли і не принести, губили плакали панікували, а мали б просто слухати уроки
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення pan_kotskyy » 17 вересня 2013, 21:02

Кокетка написав:думаю що в перший клас заскоро дорогі телефони, бо у нас прибиральниці приносили як діти на підвіконниках лишали чи в туалеті, але ж могли і не принести, губили плакали панікували, а мали б просто слухати уроки

от саме через це не варто дорогий. я малого вчу свої машинки з двору чи від друзів приносити, і то забуває і не завжди пам'ятає де залишив і потім шукає...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення irinka » 17 вересня 2013, 21:11

Natalinda написав:Як не крути на даний час нажаль ще не всі батьки можуть дозволити собі купити дитиині сенсорний телефон, та і

irinka написав:Для чого дитині в 1 клас такий дорогий телефон купляти?

А від цифрових технологій ми не втечем, та й чи потрібно)

Технології це одне, а де ним користуватися то зовсім інше. Якщо наприклад дитина має вдома планшет, то необовязково носити його з собою до школи. Тим більше що не всі батьки мають можливіть таке купити своїй дитині. :yes:
Та я не проти мобільного, але для чогоносити сенсорний причому не з дешевих телефон до школи? :confused:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Tajga » 18 вересня 2013, 14:05

Скажіть мені взагалі, до чого ті сенсорні телефони дитині чи взагалі половині тих, хто їх має? Нещодавно бідкалась знайома, мовляв, купила малому (11 років) смартфон, кинула на рахунок 40 грн і за два дні вже тих коштів немає... Дитина все "злила" на інтернет...
А як вам першачки з таким мінусом (а то і гіршим зором), який в мене лише на третьому десятку?
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення nadusha » 22 вересня 2013, 00:15

Мабуть мамині щирі молитви допомогли...
У лісі на Харківщині на третю добу пошуків знайшли 5-річного хлопчика. Малюк непомітно для дорослих вийшов із дому у четвер увечері, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Спочатку батьки шукали його самі, а зранку ліс прочісувало уже близько тисячі людей. Це були правоохоронці, курсанти, військові та добровольці. Вони обстежили близько 25 км території. Пошуки ускладнювало те, що через вроджене захворювання хлопчик майже не розмовляє і відгукнутися не міг. Натрапив на малюка один із сусідів. Хлопчик розклав на пеньку наскрізь промоклий верхній одяг і щулився від холоду.
Більше читайте тут:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення taranjka » 23 вересня 2013, 00:44

мама пробує забрати викраденого колишнім мужом сина :dash: жестяк. і де ті соціальні служби, міліції і інші органи, які так рвуться до своєї роботи

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей