нам сподоб в Княжній на Руставeлі прокат 300грн, але батьки вирішили що мають бути довгі і пастeльні а нам сподоб фіолeтовe. В Молодіжному є прокат напроти Оріону. На ринку від 500грн продаж.
nellyяк то батьки вирішили що у всіх в одинакових тонах? я б наприклад проти була, одягнула дитину в те що мені подобається. кульбабка подивіться на кідстафі, я там бачила сукні на різний гаманець, з іноземних сайтів навряд чи вам вже встигне прийти.
Так батьки, і нас забули запросити на збори а моя має 110росту практично нe рeально знайти. Сьо в іншому прокаті нам нe звпропонували нічого, хоч плать було до 100
nelly щось я того не розумію, в нас що комунізм чи що? я так проти отої обязаловки завжди, в мене свій смак і я дитину хочу одягнути так як я хочу а не так як більшість вирішила .В нас випускник хлопець наразі, за дівчат з нашої групи не чула такого нічого про одинакові тони.
читаю ваші пости, а ще послухала мамів з пісочниці і така рада, що в нас навіть на свято Букваря не спромоглися :) пережити останній дзвінок і всьо - по школі)))
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))