Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення nelly » 18 лютого 2015, 00:38

хто знає як зняти розсилку на емейл з соцмереж і всяких нет магазинів??
Я дуже рідко заходжу в пошту щось там з фейсбуку та ін падає в спам а щось таки в листи їх в мене зараза більше 1000 не прочитаних, мене то ковбасить...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення !OLGA! » 18 лютого 2015, 00:51

nelly написав:хто знає як зняти розсилку на емейл з соцмереж і всяких нет магазинів??
Я дуже рідко заходжу в пошту щось там з фейсбуку та ін падає в спам а щось таки в листи їх в мене зараза більше 1000 не прочитаних, мене то ковбасить...

Якщо я не помиляюся, то коли відкрити повідомлення, наприклад інтернет-магазину, то наприкінці повідомлення має писати про можливість відмовитися. Можливо, дівчата більш компетентні в цьому питанні:-)
А щодо соцмереж, то потрібно відмінити розсилку в налаштуваннях.
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Marichka » 18 лютого 2015, 09:23

Де відміняється та розсилка з соцмереж?Бо навіть пошту не хочу перевіряти через ті масові повідомлення
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 лютого 2015, 23:34

Нам нарешті сьогодні аж включили газ! Весь цей час після лікарні, більше тижня, ми були без газу. І то, це могло би затягнутись ще на довше, бо стільки тої тяганини з довідками і дозволами було :impossible: То неприйомний день, то нема начальника, то підійдіть в кінці тижня, МОЖЕ я зроблю вашу довідку... :dash: Аж не віриться, що таки вже все.
І довелося таки диван забирати з кухні і заносити в кімнату, а після того, як ті з газу пішли, заносити назад :ha:

А по причинах, то справа таки в пластикових вікнах раз, і в тих вентиляторах в ванні та туалеті. Вже на власні очі переконалась, що якщо вікна закриті і включений бодай один вентилятор, тяга в кухні йде зворотня - все з вентиляції затягує назад. Якщо вікно закрите, а вентилятори виключені - тяга є, але слабка. При відкритому вікні хоча б в режимі провітрювання тяга просто пречудова, навіть з включеними вентиляторами. Так що майте на увазі всі, в кого є газова колонка і пластикові вікна. Навіть ті з газової служби казали, що практично у всіх випадках отруєння чадним газом стоять пластикові вікна.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 19 лютого 2015, 00:11

Ще було дуже смішно, як треба було дістати дозвіл від пожежної, а ті в свою чергу ставили вимогу, щоб вентиляційні канали були почищені, а це робота жеку. А перевіряють чи прочищені канали таким чином, що опускають туди з даху гирю - якщо гиря заходять по вентиляції в хату - канали прочищені. В нас гиря не проходила. Жек довбав, довбав, нічо не получалось. Потім догадались підняти план вентиляційних каналів у нашому стояку квартир і побачили, що вентиляційний канал зроблений так, що завертається в двох місцях під прямим кутом - відповідно, гиря туди не пройде ніколи. Ну ок, сказали в жеку, значить канали все ж прочищені. А в пожежній вперлися, що нє, нам треба, щоб гиря таки пройшла в хату, інакше дозвіл не дамо :dash: :dash: :dash: Короче, зводили разом тих і тих, щоб самі між собою розбирались. То жек надав пожежній плани тих вентиляцій, і аж тоді ті відстали зі своїми гирями :ha:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Dribchuk » 19 лютого 2015, 00:16

TaniaPicaSSo країна чудес, нічого не скажеш, рада що з вами все добре, так настрашилася коли про вас прочитала, поправляйтеся. Доречі, мені газовщики теж казали що кватирка має бути постійно привідчинена, хоч вікна в мене деревяні.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Галина » 19 лютого 2015, 15:46

Дівчата, хто знає скільки приблизно може коштувати перетяжка дивана? Я розумію, що залежить від матеріалу, але мене приблизно цікавить, щоб орієнтуватися.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TattyMummy » 19 лютого 2015, 17:02

колись коштувала 1500-2000 грн, а тепер такі ціни, що невідомо скільки і що коштує
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Marichka » 19 лютого 2015, 19:05

Може краще новий диван купити
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TattyMummy » 19 лютого 2015, 20:06

згідна ;)
Моїй подрузі обтягували диван - то зробили ніби добре, а через деякий час все порозлазилось. Хіба має бути дуже добротний диван щоб його обтягувати.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 5 гостей