Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення Sms » 30 липня 2013, 16:00

Позиції Тернополя у рейтингу "Краще місто для життя" від журналу "Фокус":

2007 рік - 3 місце (поділили разом з Чернівцями та Дніпропетровськом)
2008 рік - 21 місце
2009 рік - 34 місце
2010 рік - 16 місце
2011 рік - 30 місце
2012 рік - 12 місце
2013 рік - 32 місце
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 31 липня 2013, 07:55

Сумне пАкращення...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 31 липня 2013, 08:13

У Чернігові Валентина Підвербна, яка є найстаршою породіллю України, бо народила дитину у 65-років, жебракує з донькою. Про це повідомив депутат Чернігівської міської ради Олег Мороз. "Тільки що бачив нашу знамениту землячку – матір-бабусю. По машинах у водіїв просила гроші", - повідомив він. Як пише УНІАН, у Чернігівському центрі соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді пояснили, що Підвербна майже одразу після народження дитини відмовилася від соціального супроводу. Крім цього вона ніколи до них за допомогою не зверталася.

"Наші послуги добровільні. Разом із районною службою у справах дітей щомісяця відвідуємо матір, але жодного разу двері соціальним працівникам вона не відчинила", - сказали у центрі. Соцпрацівники додали, що впливати на ситуацію вони не можуть. У дитсадок дитина не ходить, мати її виховує самостійно Раніше повідомлялося, що при народженні у дівчинки виявили вади нирок та дисплазію тазостегнових суглобів. Але оглянути дитину ортопеди так і не змогли.

Більше читайте тут:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Від себе: в такій ситуації мала б втрутитись держава, соціальні служби. Це обов"язково треба зробити, бо найстарша в світі мама - на жаль не вічна, а невирішені проблеми з здоров"ям дитини можуть ускладнити їй життя в майбутньому...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 01 серпня 2013, 01:01

шкода тої дитини, бо та бабця реально не сповна розуму :dash: :dash: :dash:
в "нормальних" в нас дітей можуть повідбирати, а на якусь психічно хвору бабцю ніхто не може вплинути :dash: :dash: :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення nadusha » 10 серпня 2013, 08:17

У Криму в сім'ї інвалідів забрали донечку та віддали її в притулок

Батьки будуть боротися до останнього, але скільки зможуть противитися – невідомо, бо в них ДЦП.

У Криму в сім'ї інвалідів по ДЦП таки відібрали дитину. Єдину радість батьків, яка дивом народилася здоровою, віддають до притулку. Інваліди обіцяють боротися до останнього та розглядають варіанти переїзду всією сім'єю до Ізраїлю, розповідає Сегодня. "Настрій у нас поганий. Ми, начебто, щасливі батьки і радіємо, що в нас народилася здорова донька. Але в той же час засмучені байдужим ставленням до нас і тим, що у нас її забирають. Ми будемо боротися за себе і доньку. Зараз, якщо ми доведемо, що моя дружина єврейка, зможемо переїхати до Ізраїлю разом з донькою. У нашій державі не допомагають, а в Ізраїлі є спеціалізовані пансіонати, де ми зможемо жити всі разом", - розповів батько дитини Анатолій Шугаєв.

Зараз дитину відправили в дитячий будинок "Елочка". Малятко повністю здорове. Нагадаємо, що 21-річна Світлана та 33-річний Анатолій Шугаєви, інваліди по ДЦП від народження, народили здорову дитину. Це диво, стверджували експерти, але дитину в них мають відібрати, бо існує закон,який це дозволяє.
Більше читайте тут:

Що в нас за держава... Замість того, щоб допомогти таким людям виховувати дитя в сім"ї - забрали в дитбудинок... Могли б призначити соціального працівника або волонтера, який би спостерігав за умовами життя дитинки, чи справляються батьки, помогти в якихось побутових питаннях.
Не знаю, чи ви чули про львівських дітей Мауглі, що їх недавно знайшли в центрі Львова...

Так от, в тій ситуації ніхто роками не втручався... ПАРАДОКС!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 10 серпня 2013, 08:22

Оновлена інформація:

У родини інвалідів у Криму відбрали немовля. Чиновники кажуть, що тяжко хворе подружжя не в змозі дати раду не те що дитині, а навіть собі. Вони обоє прикуті до інвалідних візків через ДЦП, обоє є сиротами. На двох є пенсія та кімната в будинку для літніх людей. Однак новоявлені батьки налаштовані рішуче і збираються боротися за свою донечку до останнього, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30. У людей з важкими діагнозами дитина народилася цілком здоровою. Лікарі називають цей випадок унікальним. Кажуть, що мама нормально годує дитину, а батько їй допомагає. Народження дитини для майже повністю паралізованої Світлани та Анатолія, в якого скуті паралічем ноги, стало справжнім дивом. Вони познайомилися в геріатричному пансіонаті, куди повнолітніх інвалідів переселяють з інтернатів. Одружилися і дочекалися свого найбільшого маленького щастя. Вони назвали свою донечку біблійним іменем Есфір, що означає прихована. Вже коли Світлана була при надії, знали, що немовля намагатимуться забрати. Весь час після народження донечки Анатолій проводить разом з дружиною та дитиною. Каже, що життя у притулках навчило його самотужки долати всі побутові проблеми. З перинатального центру батьки та їхня дитина поїхали в різні боки. Вони додому у свою маленьку кімнату в притулку для літніх людей, а дівчинку відправили в дитячу лікарню, де вона пробуде до трьох місяців, а звідти вона потрапить у дитбудинок. Керівник служби у справах дітей в Сімферополі Світлана Щербакова пояснила, що якщо батьки мають такі тяжкі захворювання, то дитина автоматично отримує статус позбавленої батьківського спілкування. Закладів, де родина могла б жити разом, у Криму немає. В будинку для старих кажуть, що прийняти батьків із немовлям не можуть. Якщо родину із дитиною хтось візьме під опіку, то вони зможуть жити разом, та вони не надто на це сподіваються. І знайшли інший вихід: Світлана збирається довести своє єврейське походження і тоді родина зможе емігрувати в Ізраїль. Там вони житимуть у спецзакладі всі разом.
Більше читайте тут:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 11 серпня 2013, 22:41

Я бачила той сюжет. Просто серце розривається. Як в нас така бездушна держава, то невже ніде, хоч при церкві не знайдеться для цієї сімї притулка?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення nadusha » 11 серпня 2013, 22:56

Скажу по правді, вже не згоряча: без допомоги такій сім"ї справді дуже важко буде виховати і виростити дитинку... Банальні кольки вночі чи якісь проблеми зі здоров"ям будуть,можливо, непосильні для мами з татом (швидко встати, взяти на ручки, поколихати і т.д.) А вже як дитя почне повзати, ходити?... А прогулянки?

Не знаю... Точно їм потрібна буде допомога.... От чи отримають вони її в нашій державі.... Велике питання... Простіше чиновникам забрати дитину, посилаючись на закон, і не морочити собі голову. Як на мене, в цій конкретній ситуації, мали б знайти компроміс, щоб максимально врахувати інтереси батьків і дитини, надати цій сім"ї необхідну допомогу.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 28 серпня 2013, 23:06

Не знаю куди кидати... Одним словом будьте ОБЕРЕЖНІ!!!(і мудрі)

З квартири, серед білого дня викрали дитину!!! Жінка не забрала з квартири ні грошей, ані інших цінностей, а лишень зібрала теплі речі для дівчинки.

Із білявкою, яку підозрюють у злочині, мама дівчинки Олеся Мажухіна познайомилась випадково і запросила до себе додому на каву. Нова знайома із захватом гралася з Даринкою в кімнаті, а мати тим часом заснула поруч на дивані. Коли прокинулася, каже, ні доньки, ані білявки в квартирі вже не було. "Лежали гроші, паспорт. Вона нічого не взяла. Вигребла в основному осінні речі: джинси, футболки з довгим рукавом", - повідомила Мажухіна. Худорлява фарбована білявка, віком приблизно 19-20 років і зростом близько 160 см. Її начебто звати Ірина - це усе, що знають про дівчину Олеся та її подруга. "Казала, що вона приїхала з Джанкоя до дядька. У дядька тут кафе. Що дуже любить дітей. У неї дуже багато племінників, і вона з ними займається", - розповіла подруга Катерина Єфименко.
Більше читайте тут:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 28 серпня 2013, 23:19

Дивно, як це так заснула? Не можу такого зрозуміти, як це спати коли в тебе гості в хаті є, хіба чогось підсипали їй.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 9 гостей