Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення Natalinda » 10 червня 2013, 12:35

taranjka написав:Natalinda а якщо переперчити і пересолити, то ше менше зїсиш :hi:

Продуктів шкода)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення irinka » 10 червня 2013, 20:37

Нас всіх поєднує одна шкідлива звичка-ІНТЕРНЕТ :crazy: )))
Ще від кави і від телефону мені було б важко позбавитись. Все інше поправимо :wink:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення nadusha » 21 червня 2013, 07:57

Таке надибала ВК, згодна з усім, крім останнього абзацу. Різко, але в точку.

Остання краплина моєї терпимості.

Вам доводилося чути про соломинку, що може поломати хребет верблюда? Або про краплю води, що зносить дамбу і затоплює цілі міста? З почуттями часом буває так само - роздратування накопичується роками, поступово трансформуючись у озлобленість, яка, у свою чергу, переростає в чисту, незамутнену, люту ненависть, що наповнює тебе і вирує в очікуванні останньої краплі. Краплі, яка переповнить чашу терпіння, зруйнує греблю толерантності, терпимості та ..........

До дому від бабусиного села вирішив їхати на електричці. На маршрутці трястися більше години, а залізницею - двадцять хвилин з вітерцем і на трамвайчику декілька зупинок . Вагон не те щоб битком, але вільних сидячих місць вже майже не залишилося, а в тамбурі просторо і народу немає. Плеєр у вуха, погляд у вікно, поїхали. Одну зупинку після моєї мужик зайшов. Років за тридцять трохи, високий, плечистий, з невеликим пивним черевцем. Сорочка, турецький светер, нечищені черевики, в руці недопита пляшка "1715". Став навпроти мене і відразу ж закурив. Настрій почав псуватися.
- Пробачте, а на вулиці Ви покурити не могли?
- ШО?
- Тут, кажу, палити не можна взагалі-то. Та й мені Вашим димом дихати теж радості мало.
- Не нравиться - не дихай.
Хвилина мовчання. Курець могутнім ковтком допиває пляшку і ставить на підлогу. Ставить ніяково, пляшка, гойднувшись, падає на бік і підкочується до моїх ніг. "Хлібороб" задумливо курить, демонструючи свою абсолютну непричетність до безхазяйної тари.
- Шановний, Ви пляшку упустили.
- Шо?
- Сміття, кажу, в урну треба кидати.
- Тут урни немає.
- На станції є. Доїдете куди треба і викинете по дорозі.
- Слухай, шо тобі нада? Чо ти до мене докопавсі ?
- Я не люблю, коли навколо сміття валяється.
- Так візьми і викинь, я шо, крайній тобі?
- Але це ж Ваша пляшка.
- Ти достав мене вже зі своєю пляшкою, тобі треба - ти і викидай, можеш хоч в дупу собі її засунути.
- Але ...
- Іди ти на*** ** ****! Зрозумів? на *** !
Роздратований пасажир відійшов в інший кінець тамбура і повернувся обличчям до вікна. Пляшку він не підняв. Її підняв я. Три швидких кроки, розмах. Пляшка чомусь не розбилася. Потерпілий почав повертатися. Підсічка, удар ногою, серія ударів в голову.
- У дупу, кажеш?! Зараз засуну! Тільки тобі ! Лежати, я сказав !
Чиста, незамутнена, люта ненависть ... Електричка під'їхала до станції "Суховоля" і зупинилася. Насилу, але змусив себе зупинитися і я. Вискочив в послужливо відчинившіся двері на перон. У руці порожня пляшка. Викинув до урни. Лють поступово вщухала, відповзуючи кудись в глибину підсвідомості, на задвірки душі. Гребля не завалилася. Мабуть доглядач просто відкрив кран і злив надлишки, щоб не доводити рівень до критичного. Тепер місце є, резервуар вмістить ще не одну краплю. Тепер він, мабуть, витримає і дощ.

А неподалік, у тамбурі набирає швидкість електрички, скинута ненависть, що невидимою калюжею розтікалася по підлозі, просочувалася в щілини і, розпадаючись на краплі, спрямовувалася до землі.

Кап.... Червоний сигнал світлофора. Машини завмерли. Водійські двері джипа відкриваються, і тонка ручка з наманікюреними кігтями виставляє на проїжджу частину паперовий макдаківскій пакет зі сміттям.
Кап....... Молода сім'я відпочиває на березі "Наварії". Їдять, п'ють сік. Сміття акуратною купкою складене під деревом.
Кап...... Гуляю з синочком у парку. зелений травяний килим рясніє картоном відпрацьованої китайської піротехніки та одноразовим сміттям.
Кап..... Роботяга, йдучи через двір, кидає недопалок у дитячу пісочницю.
Кап....... Гламурне кісо чистить фісташки на тротуар проспекту Шевченка .
Кап....... Дитина ліпить жуйку на сидіння автобуса.
Кап...... Розбита пляшка в озері Стрийського парку.
Кап..... Гора недопалків на сходовому майданчику.
Кап..... Калюжа сечі в ліфті.
Кап..... Пивні банки в лісі.
Кап...... Порожня пляшка на розділовій смузі.
Кап...... Напис на стіні під'їзду.
Кап. Кап. Кап ...

Таких як я, насправді багато. Мільйони людей, яким не до вподоби той свинарник, в якій ви, безвідповідальне бидло, перетворюєте наше місто, наш ареал проживання. Людей, для яких слова ввічливість, охайність і соціальна відповідальність ще не втратили свого значення. Ми не гринпіс, ми не прибираємо за вами лайно і не підтираємо ваші брудні дупи, ми просто вчимо своїх дітей любити і поважати себе, свій будинок, свій світ. Але хто знає, можливо саме завдяки таким як ми, людство ще поки не захлинулось у нечистотах. Нам нічого протиставити вам, хамським скотам з повадками земляного черв'яка і інтелектом мавпи, проте ...

Якщо коли-небудь ви побачите у випуску новин спотворений труп, нафарширований пакетиками з під чіпсів, з набитим недопалками ротом, і пивною пляшкою, що стирчить з дупи - задумайтеся, чи не було вашої краплі в тому ревучому потоці, який змів греблю чиєїсь терпимості .

P.S. Всіх не перевиховаєш. Але якщо кожен не буде смітити сам і навчить не смітити своїх дітей, то ситуація мала б покращитись. Про дітей то непросто... Вчу-вчу свого Артема, що сміття в смітник, а вчора на вулиці пригостили його цукеркою, то кинув папірець на землю. Після мого зауваження відніс в смітник, але мені було неприємно, що ще в нього не стало це звичкою...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Любов » 21 червня 2013, 09:23

Болючу темку ти підняла, nadusha. теж не можу витримати, коли свині ( не можу таку істоту назвати людиною) смітять навколо, завжди роблю зауваження, але справді всіх не перевиховаєш, нажаль :sad: Свою дитину вчу сміття викидати в смітник. Малий як бачить на тротуарі обгортку, папір то підніме завжди, викине в смітник. (деколи і сама не рада, бо не хочеться, щоб він прибирав за якимось бидлом і піднімав всяку нечисть)
Любові до чистоти, порядку треба вчити змалечку, бо потім вже запізно (((
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Natalinda » 21 червня 2013, 14:21

Зі мною таке ж як з твоїм Максимком, Люба. Але я Максимко, а чоловік то ти)))))
Але вже трохи змирився і возить окрім нашого сміття з пікніка, ще й чуже :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 21 червня 2013, 15:14

Я своїх з малечку вчу сміття викидати в урну. Часом Діана не хоче нести, але я їй пояснюю, то вона завжди викидає, часом і іншим дітям каже що так не гарно смітити.
Про зауваження. Одного разу гуляла в парку йдуть за 3 кроки від мене хлопці років 10-12 і сухі серветки розкидають по доріжці, навпроти жіночка. Каже до них: хлопці, та що ви робите? Позбирайте за собою! Ви вдома теж так смітите? На що хлопці їй сказали: пішла на... дура стара!
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Anjuta » 21 червня 2013, 17:07

Про зауваження, були з чоловіком на рошенівській площадці, піздно ввечері з Арсешою, там ще одна чи дві дитини і гурьба дівуль з двома "мачо", які почали їх максимально швидко всіх розкручувати на качельці, та що крутиться по колу, да так, що та качеля вже свістіла, а їм весело(вони щось святкували в барі поряд), то мій чоловік почав кричати на "мачо" так ніби то його качеля))....бо реально є тих пару площадок рошенівських по місту - де діти можуть погратись і ті треба доламати, щоб їхнім дітям вже не було де гратися :cray:

А на днях, в черзі в магазині перед нам дві девушки купляли слабоалкоголку, то одній продали, а друга так була "разукрашена", що продавець попросила документ, бо не продасть іначе, то та з матами йшла до дверей. Я була в шоці :scare: , малий в мене на руках і вони то бачили, то я не стрималася і кажу їй, що матиме своїх дітей - то при них нехай і матюкається. Невже не можна при дітях стриматися? :impossible:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення nadusha » 11 липня 2013, 22:55

Депутати ввели "податок" на народження дітей

З 1 липня Верховна Рада ввела податок на народження дитини. З цієї дати вступив у силу закон, за який ще 14 травня проголосували практично всі наявні у залі депутати.

Журналісти зазначають, що приймався ззовні безневинний документ під назвою "зміни до законів щодо призначення та індексації пенсії".

У кінці тексту, під низкою малозрозумілих поправок ховаються зміни до закону про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, куди у якості ще однієї бази для нарахування цього внеску була додана "допомога у зв’язку з вагітністю та пологами" (розмір такої допомоги - це чотири середніх зарплатні жінки, яка готується народити).

Розмір самого внеску - 33.2% від такої бази, і цю суму має сплатити роботодавець.

Отже, таким чином жінки, що збираються народжувати, будуть недоотримувати більше третини грошей, що виділяються їм на допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами.

Скажімо, якщо жінка-працівник отримує офіційно 2500 тис гривень за місяць (за 4 місяці - 10 000 гривень), вона може втратити близько 3300 гривень із своєї допомоги.

Ініціатором законопроекту був прем’єр Микола Азаров, депутати з усіх фракцій його підтримали, а президент Віктор Янукович - підписав.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення westa » 11 липня 2013, 23:01

Нема слів ... :aggressive: :aggressive: :aggressive:
Йду гострити вила
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Ulkanet » 11 липня 2013, 23:19

тепер всі приватники будуть звільняти перед родами своїх працівниць. :dash: :dash:
а з тих хто не працював до вагітності??? вони ж там тоже отримують ту допомогу (в районі 1000 грн). з них тоже той податок вирахують???
доречі памятаєте, ще того року був галас стосовно податку на бездітність??? його прийняли???

вони ще скоро і ту одноразову допомогу при народжені оподаткують, сволочі :ireful: :ireful: :ireful: :ireful:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей