мене вчора в бібліотеці попустили

є в наса любима бібліотека, і в ній (на дитячому відділі) працює дві жінки (я їх поділила на приємну і не приємну). Наразі мені щастило на приємну - я послухала її і записала двох дітей (їм же тре щоб більше було), пару книжечок подарувала. Вона мені нічого не казала, що я щось задовго тримаю і подовжувала деякі книжки. а вчора прийшла з малими туди. трохи спішили і хотіла віддати і подовжити одну книжку. заходжу в бібліотеку і там якраз та друга сидить. дітей не роздягнула, бо задовбалася шукати женщіну з гардеробу. першим ділом бібліотерка до мене - шо роздягніться. ми в верхньому одязі не обслуговуємо! кажу ок, а ви знаєте де гардеробщиця? вона - то пошукайте. думаю ок, не будуть діти гратися вже, кажу що книжки здам і йду. і тут вона дивиться, і виявляється ми прострочили скількисьтам часу! ви шо! та на нас кричать, та платіть пеню! та як так можна! та ви маєте слідкувати! і це говорилося таким тоном, ніби я якась школярка.
кажу, що мені про термін один місяць не казали, а в попередній бібліотеці таким малим дітям дозволяли більше тримати (бо на дружбі в нас так і було). і то ще не все - одну книжку я не взяла, бо хотіла подовжити - то вона вперлася шо не можна. шо я в куртці, і шо більше місяця не дають, бо є інші люди і їм тоже може бути тре

короч дістала мене тьотка, я вернулась додому, принесла ту книжку і тепер сумніваюся, що туди піду. а ту купку книжок, що ще мала їм подарувати - віддам в іншу бібліотеку (в якій з новими книжками набагато краще, бо в цій майже нічого з сучасного дитячого). ррр
не думаю, що бібліотека зараз мега круті часи переживає. в тому дитячому відділі, я бачу школярів, які приходять компютерні ігри пограти (тоді як мене відчитували, якісь дівчата стрілялку на великому тв грали. нормально для бібліотеки, нє?) чи на планшетах, чи ролики в неті повтикати (стандартно вмикають якусь російську попсу і дивляться - це з попередніх візитів).