Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Ulkanet » 09 лютого 2015, 02:56

я як лежала в обласній, то на мене тоже жор нападав :ha: :hi: :ha: ::Р: ::Р:
може то місце якесь зачароване на іжу??? :ha: :ha: :ha:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 лютого 2015, 10:30

Та бо я вже казала, за відсутності інших розваг їжа тут стає культом. Хоча, моя основна розвага тут то читання. Я давно не читала вже так багато і так спокійно. Бо як лежиш по пару годин під капельницею, то щоб не знудитись, саме ліпше то читати.
Ну і я вкотре тішуся, як добре мати смартфон. І інтернет є, і книжки які хочеш можна читати. І якщо звичайну книжку одною рукою важко тримати й гортати, то на телефоні це запросто.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 лютого 2015, 11:15

Кокетка ці що ти кажеш, то вони з наворотами, а є простіші, що просто пищать. То простіші щось по 500 грн. Але порівнюючи з тим, сеільки ми вже витратили, то це є ніщо. Ну а ціна життя то взагалі не обговорюється :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення taranjka » 09 лютого 2015, 11:15

мене вчора в бібліотеці попустили :crazy: є в наса любима бібліотека, і в ній (на дитячому відділі) працює дві жінки (я їх поділила на приємну і не приємну). Наразі мені щастило на приємну - я послухала її і записала двох дітей (їм же тре щоб більше було), пару книжечок подарувала. Вона мені нічого не казала, що я щось задовго тримаю і подовжувала деякі книжки. а вчора прийшла з малими туди. трохи спішили і хотіла віддати і подовжити одну книжку. заходжу в бібліотеку і там якраз та друга сидить. дітей не роздягнула, бо задовбалася шукати женщіну з гардеробу. першим ділом бібліотерка до мене - шо роздягніться. ми в верхньому одязі не обслуговуємо! кажу ок, а ви знаєте де гардеробщиця? вона - то пошукайте. думаю ок, не будуть діти гратися вже, кажу що книжки здам і йду. і тут вона дивиться, і виявляється ми прострочили скількисьтам часу! ви шо! та на нас кричать, та платіть пеню! та як так можна! та ви маєте слідкувати! і це говорилося таким тоном, ніби я якась школярка.
кажу, що мені про термін один місяць не казали, а в попередній бібліотеці таким малим дітям дозволяли більше тримати (бо на дружбі в нас так і було). і то ще не все - одну книжку я не взяла, бо хотіла подовжити - то вона вперлася шо не можна. шо я в куртці, і шо більше місяця не дають, бо є інші люди і їм тоже може бути тре :crazy: короч дістала мене тьотка, я вернулась додому, принесла ту книжку і тепер сумніваюся, що туди піду. а ту купку книжок, що ще мала їм подарувати - віддам в іншу бібліотеку (в якій з новими книжками набагато краще, бо в цій майже нічого з сучасного дитячого). ррр
не думаю, що бібліотека зараз мега круті часи переживає. в тому дитячому відділі, я бачу школярів, які приходять компютерні ігри пограти (тоді як мене відчитували, якісь дівчата стрілялку на великому тв грали. нормально для бібліотеки, нє?) чи на планшетах, чи ролики в неті повтикати (стандартно вмикають якусь російську попсу і дивляться - це з попередніх візитів).
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 лютого 2015, 11:25

taranjka ну шо тут скажеш. Бібліотекар така ніби інтелигентна професія, мала би бути. Я сама в дитинстві мрія стати біблотекаркою. А вони часто опускаються до рівня санітарок і гардеробщиць - відчувають себе царицями, бо відчувають над кимсь владу. Можу тобі дати книжку, а можу не дати. Можу підійти до тебе і взяти твою куртку, а можу проігнорувати.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 09 лютого 2015, 18:10

о ми теж там просрочили, то вже готуватися до інтіму :hi: ?
в нас якось так виходить що не візьмемо книгу то потім місяць слабі, хоча попередній раз брали книгу і скільки сь там просрочили то якось бігала ввечері туди спеціально поки чоловік з роботи прийшов з малими сидів то виявилося що ту книгу навіть не записали коли я її брала але карточка наша була в списку боржників то як так може бути?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Ameli » 10 лютого 2015, 00:29

а у нас нова заголоба...кольоровий тиждень в школі і відповідно кожний день треба одягати інший колір...ну сьогодні білий то дала білу кофту і білий бант, завтра червоний то теж дам червону кофту і червоний бант....а дальше аж баюся подумати який то колір придумають :crazy:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Радмила » 10 лютого 2015, 00:41

TaniaPicaSSo написав:Ми вже взнали, що є такі датчики, що реагують на чадний дим і пищать зразу

В котлі має бути датчик зворотньої тяги, який зупиняє котел, якщо тяга йде не в ту сторону. Тоді чадний газ не може попасти в кімнату, бо котел не горить.
викличте ліцензований сервісну службу до того котла. Вони повині вміти це налаштовувати. Сертифіковані фахівці, проходять навчання на виробництві тих котлів. Тут простий майстер не підійде.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 10 лютого 2015, 02:11

я так розумію, що в Тані колонка, а не котел. Просто новіша модель, а не радянська
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 10 лютого 2015, 08:18

Так, то просто газова колонка. Вчора ще в нас вдома були мчс, то сказали ще, що в нас кухонна витяжка неправильно зроблена, труба від неї має бути втикнута в ту вентиляцію в стіну лиш на половину, залишаючи ще місце у віконечку для вентиляції, а в нас та труба запхнута на всю ту дірку, і получається, що гази і все решта, що збирається під стелею, не має куди тікати, і поступово там збирається. Ну це не основна причина, основна причина металопластикові вікна, сказали, що такі випадки зараз досить часті, і вікно треба обов'язково відкривати, коли горить котел чи колонка на газі. Бо зі звичайними дерев'яними вікнами то такої проблеми нема, навіть коли вони закриті, то все одно повітря поступає достатньо, для колонки достатньо. Бо при згорянні 1 кубометра газу згорає 10-15 кубометра кисню. А скільки тої кухні, при закритому вікні кисень вигорів і пішла та зворотна тяга. Отак самі себе по необачності чуть не вбили :dash:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей