Dribchuk » 10 червня 2013, 09:32
Natalinda я дуже люблю салати заправлені свіжими травами без солі, про перець - мені сумнівно бо справжній чорний свіжомелений перець чудово стимулює перетравлення їжі та дезинфікує, нам лікарі навіть радили дитині підперчувати страви коли в неї були проблеми з перетравленням їжі. З трав вирощую на балконі острогін, тимян, базилік. Вони дають гостроту і можна обйтися без солі, а ще гарно заміняє сіль лимонний сік - так роблю з рибою - щедро поливаю соком і солі можна і зовсім не давати. Хоча, з нашою ситуацією з дефіцитом йоду я б не ризикнула зовсім відмовлятися від солі. Ми перейшли на морську сіль від коли ввели малій прикорм. І коли мова йде про салати чи мясо то так, можна і без солі, але суп без солі зовсім -

Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.