а называть такие суммы - это вообще!!!!
и что тогда делать пенсионерам с пенсией в 500грн?? умереть и не жить
Модератор: taranjka
Shalimar написав:блин, человек исполняет свои обязанности на работе!
давайте тогда и продавцов в магазинах, охранников в банках и всех-всех остальных "благодарить"
Сами разводим взяточничество, а потом жалуемся, что страна коррумпированная...
вчителя приміром теж 5 років вчитися треба, та і на банкіра, і на журналіста, і на художника, а на священника ще більше.
А що в медінститутах державні місця закінчилися що треба 10-15 тис. у.е. вивалювати.
Перлинка написав:З тих професій що ти перерахувала бідують хіба вчителі,від чого якість освіти як і медицини тепер надзвичайно низька,бо нема в людей стимулу викладатись.
Перлинка написав:А такса у священника за похорон ,весілля чи хрестини тебе не коробить?Йому також тре запхати в кишеню.
Так я особисто хотіла б щоб мене при потребі лікував саме такий лікар, а не такий, який заплатив за навчання 10-15 тис. у.е. Здав хірургію на три і має одну мету - пошвидше відробити гроші.
Нажаль маю знайомих які пішли в мед. лише тому що потім їм носити будуть.
Але цікавить мене ще таке питання звідки має взяти гроші той самий двірник, який отримує копійки, гроші на те щоб додатково подякувати лікареві хабарем???
Ото ж бо воно й вчителі, а від них часто якщо не фізичне - то психічне здоровя дитини ой як залежить.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей