Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення mari » 04 листопада 2010, 21:57

8.Не можна пропонувати гостям тапки. Це нетактовно і не ввічливо. Хіба що одноразові або бахіли. :emphaty: :( :???:
Не згідна. Хто не хоче- най не взуває
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Руженка » 06 листопада 2010, 02:09

mari

Та без проблем))) Тапки то тапки))) Взуваю і не парюсь)))) Ну хіба, що вони вже такі "залайозані", шо то капец, тоді не взую)))))).В мене з тапками правда проблеми, коли гості приходять, на всіх не вистачає)))) ЧЕКАЮ, коли хтось подарує великого ТАПКА, якого вішають на стіну, а в ньому багато тапків)))))))))))))) для гостей!! Хто хоче бути моїм другом і гостем в моєму домі ЗАПРОШУЮ!!! Який подарок з собою взяти ви знаєте :yahoo: :yahoo: :D :D :clapping: :clapping: :lol:

Зображення
Руженка Офлайн

Повідомлення Nymydora » 06 листопада 2010, 02:31

а я, коли йду в офіційні гості - тобто, коли нарядно вдягнута, беру перевзуття - мене так мама з дитинства навчила. А гостям - хай це і неввічливо - пропоную тапки, а то в нас холодна троха підлога. Тут діє принцип - наше дєло прєдложить :D
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 06 листопада 2010, 02:51

Я не пропоную і ніколи не беру, бо в нас жарко дома, а в гостях якось не зручно, та й не люблю я в тапках.
Хоча, раніше ходила. Знаю одну людину, яка ПОСТІЙНО пропонує мені тапки, як я прийду, а я постійно кажу, що мені не холодно, та і мені без тапок класно. Так, певно, заведено...)
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 21:22

9.КУДИ МИ ПРЯМУЄМО???????????
12000 осіб підписалися під петицією до влади міста Люцерна, в якому домагаються поваги до присутності хреста в громадських місцях. Петиція є відповіддю на конфлікти, пов'язані з присутністю хреста в школах в Сталден і Трієнґен. У Стадлені був звільнений один з учителів після того, як зняв хрест у класі.

Нещодавно в Tрінінґені батько трьох дітей зняв розп'яття, які висіли у класах, де вчаться його діти, посилаючись на рішення Федерального суду від 1990 року, який постановив, що релігійні символи в школах суперечать свободі совісті. Автори петиції переконані, що заборона вішати хрести в публічних місцях була б вираженням нетерпимості. "Хрест належить до християнської традиції нашої батьківщини", - підкреслюють члени Комітету. За ініціативою громадян під гаслом: "Хрест залишається" - стоять політики та молодь, а також члени право-консервативної народної швейцарської партії (SVP).

Саме вона відіграла провідну роль в референдумі, після якого вирішили заборонити мінарети в країні. У петиції міститься прохання до чиновників, щоби в офісах і громадських будівлях були й надалі присутні хрести, і щоби там, де хрестів ще нема, їх повісили. "Хрест є важливим символом нашої історії, ідентичності та культури", - стверджують творці акції "Хрест залишається". Вже кілька тижнів тому представники Християнсько-демократичної народної партії (CVP) оголосили, що вони будуть працювати над створенням конституційного захисту західнохристиянських символів. Відповідні ініціативи з цього питання у форумі парламенту оголосив заступник голови партії, Іда Гланцманн. Аналогічну заява зробили в кантоні Люцерна. "Питання про хрест має бути національним", - сказав Крістоф Дарбелай, глава партії. Він висловив заклопотаність не тільки в справі хреста, але і щодо присутності Біблії та ялинки. "Вільнодумці одного разу виступлять з пропозицією стерти національний прапор з хреста", - сказав він. Тому, передбачаючи можливу ініціативу, він підкреслив, що "Конституція є правильним шляхом для захисту символів нашої християнської західної культури". Проте, наприкінці жовтня швейцарський союз вільнодумців виступив з ініціативою заборонити присутність хрестів на вершинах гір у швейцарських Альпах. "Скрізь, де є представництво держави, релігійні символи повинні бути далеко", вимагають члени об'єднання. Це стосується також розп'ять в лікарнях і школах.

Джерело: christusimperat
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 21:30

10. Сміємось
Цього року в американських супермаркетах мережі Walmart продають ялинки з етикетками, на яких замість «різдвяні» написано «святкові». Це щоб не образити представників нехристиянських релігійних конфесій. Працівникам магазинів також дозволили не відповідати покупцям, які зичать їм тепер уже неполіткоректного «Щасливого Різдва!» Політичної ввічливості в США стало так багато, що американці з цього почали кепкувати. Модератори розважального сайта bored.com нещодавно склали перелік слів, що їх пропонують вилучити зі звичного лексикону, замінивши на політкоректні.

Алкоголік - борець із тверезістю

Бездомні - жителі вулиць міста

Безробітний - на мимовільному відпочинку

Біднота - економічно непідготовлені

Божевільні - ментальні дослідники, вибірково сприйнятливі

Боягуз - той, хто має негаразди з вирішенням проблем

Брехати - викривляти інформацію зі стратегічною метою

Брехун - етично дезорієнтований

В'язень - клієнт виправної установи

Гетто - етнічно однорідна місцевість

Глухий - візуально орієнтований

Гуртяга - житлова установа суспільного характеру

Дерева - об'єкти кисневого обміну

Живий - тимчасово метаболічно дієздатний

Замолодий/застарий - іншолітній

Запах тіла - мимовільні пахощі

Канібалізм - харчування в межах виду

Карлик - анатомічно компактний, вертикально обмежений

Кишеньковий злодій - фахівець із пристосування до складного життя

Ледар - позбавлений мотивації

Лисий - незалежний від волосяного покриву

Лісоруб - деревовбивця

Мертвий - потерпілий від критичного дискомфорту; наділений інакшим метаболізмом

Мийник посуду - санітар кухонного начиння

Мисливець - мучитель тварин

Найгірший - не найкращий

Невдаха - обдарований індивід з альтернативною кар'єрою

Невіглас - не обтяжений знанням

Незграба - зі специфічною координацією

Некомпетентний - обізнаний з інших речей

Нечупара - інакше організований

Плагіат - проза колишнього автора

Повія - та, що надає сексуальне піклування

П'яний - загублений у просторі

Расист - той, хто генетично дискримінує іншого

Рівень злочинності - показник вуличної активності

Смітникар - санітарний інженер

Старий - хронологічно обдарований, геронтологічно просунутий

Страта - зумисне вкорочення віку

Товстун - із проблемами по горизонталі; людина маси

Хвойда - особа, що страждає на сексуальну залежність

Джерело: Газета.ua
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 30 грудня 2010, 19:22

11.У Великобританії стартує рекламна кампанія "УЗД немовляти Ісуса"

Реклама, мета якої - допомогти людям концентруватися на Христові в часі Різдва, що змальовує УЗД Сина Божого в утробі Його матері, в грудні буде розміщена на рекламних щитах в Британії, не дивлячись на критику, що вона несе анти-абортивну спрямованість, повідомляє Baptist Press.

Реклама змальовує ультразвуковий знімок ненародженої дитини з німбом навколо голови. Напис у верхній частині реклами свідчить: «Він в дорозі», а текст внизу повідомляє: «Різдво починається з Христа».

Прибічники «УЗД немовляти Ісуса», як назвали рекламу, сподіваються, що 40 мільйонів осіб зможуть побачити її за допомогою 2000 рекламних щитів і плакатів з 6 по 20 грудня в Англії, як повідомляє британська газета «Гардіан».

Зображення
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Melisa » 01 січня 2011, 23:55

От такого шось я не розумію.
Мені здається, це занадто. :head:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Tajga » 02 січня 2011, 01:41

мені теж трохи дивно, бо, з одного боку, то ніби як профанація.... але, з іншого, має дійсно антиабортивну спрямованість.
Кожна дитина в лоні матері бачить і чує Бога так, як, можливо, ніколи більше після народження. В материнському лоні - всі діти святі...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення mari » 01 березня 2011, 14:06

12.Українка стала мамою в 66 років шляхом екстракорпорального запліднення.І народила здорову дитину.
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 8 гостей