Дякую дівчатка за підтримку!!!!!!!!!!!! Особливо: Шалімар, Перлинка, Наталінда, Мешканка))))))))))))))
Не хочу виставляти своє сімейне життя на загальне обговорення)))))))))))
Важко просто все пояснити............ Можливо, якби Ви знали всі нюанси, то стали б на мою сторону, а можливо, якби на форумі писав мій чоловік, то з його сторони винною була б я!!!!!!!!!!!!!!
Якщо в двох словах, то: дякую Шалімар за розуміння того, що в мене мала дитина і весь час йде на виховання, догляд, прибирання і т.п..... ХОЧА МІЙ ЧОЛОВІК КАЖЕ, ЩО Я НІЧО НЕ РОБЛЮ))))))))))))
Наголошує на тому, що він робить набагото більше, а моя робота, то лиш доглядати за дитиною і нічого страшного і важкого в цьому немає!!!!!!!!!!!! Я не заперечую, працює він багато(грошей правда заробляє мало, але то вже друге питання), але сімї часу не приділяє взагалі, з малою може погратись 5 хв на день і все..........
Щодо любові і стосунків, то тут взагалі завал...............
Раніше було так: кожен день люблю по надцять разів на день, хвилюється, переживає, дзвонить, ділиться.....
Зараз: Люблю- немає зовсім, хвилюватись правда хвилюється(переважно за малу), дзвонить два рази вдень(коли ми не вдома) і питає загальні фрази: "як мала", "шо там", "ти як"????????? Ну все па па...........
Говорили????????? однозначно..........дійшли висновку, що кожен прав по своєму...................я не можу поступитись з того в чому впевнена на 100%, точно так же і він!!!!!!!!!!!!!!!!
Каже мені, що у всьому винна я, бо пиляла його і вилізла на голову)))))))))))))) Тепер в мене випробувальний термін(який затягнувся довжиною в рік........) МОЖЕ ПРОСТО РОЗЛЮБИВ І НЕФІГ МЕНІ ТУТ ЗАМОРАЧУВАТИСЬ І ФІЛОСОФІЮ РОЗВОДИТИ????????
Розкажу, що таке пиляла....Грошей в нього 0000000, а я завагітніла, він розпочав власну справу, я постійно казала як будем жити далі.........ремонт потрібно зробити, дитині все купити......жити в кінці кінців!!!!!!!!!!!!
Врезультаті ремонт зробила я сама, за пологи теж я розрахувалась, ліжечко.....ваночки...........одьожки......косметика дитяча....підгузники.......іграшки - БЕЗ СКРОМНОСТІ Я!!!!!!!!!
І так до цього часу..............
Більше того я винна в тому, що не підтримала і не повірила в нього, в тому що він розпочав власну справу.......!!!!!!!!!!!Тепер він нічим не ділиться зі мною............
якщо чесно, то я вже звикла до такого способу життя, хоча вся моя родинна дуже часто мені душу "будоражить" як я так можу жити................... Звичайно, я зриваюсь...............