Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення Руженка » 12 січня 2011, 22:49

Дякую дівчатка за підтримку!!!!!!!!!!!! Особливо: Шалімар, Перлинка, Наталінда, Мешканка))))))))))))))

Не хочу виставляти своє сімейне життя на загальне обговорення)))))))))))
Важко просто все пояснити............ Можливо, якби Ви знали всі нюанси, то стали б на мою сторону, а можливо, якби на форумі писав мій чоловік, то з його сторони винною була б я!!!!!!!!!!!!!!

Якщо в двох словах, то: дякую Шалімар за розуміння того, що в мене мала дитина і весь час йде на виховання, догляд, прибирання і т.п..... ХОЧА МІЙ ЧОЛОВІК КАЖЕ, ЩО Я НІЧО НЕ РОБЛЮ))))))))))))

Наголошує на тому, що він робить набагото більше, а моя робота, то лиш доглядати за дитиною і нічого страшного і важкого в цьому немає!!!!!!!!!!!! Я не заперечую, працює він багато(грошей правда заробляє мало, але то вже друге питання), але сімї часу не приділяє взагалі, з малою може погратись 5 хв на день і все..........

Щодо любові і стосунків, то тут взагалі завал...............

Раніше було так: кожен день люблю по надцять разів на день, хвилюється, переживає, дзвонить, ділиться.....

Зараз: Люблю- немає зовсім, хвилюватись правда хвилюється(переважно за малу), дзвонить два рази вдень(коли ми не вдома) і питає загальні фрази: "як мала", "шо там", "ти як"????????? Ну все па па...........

Говорили????????? однозначно..........дійшли висновку, що кожен прав по своєму...................я не можу поступитись з того в чому впевнена на 100%, точно так же і він!!!!!!!!!!!!!!!!

Каже мені, що у всьому винна я, бо пиляла його і вилізла на голову)))))))))))))) Тепер в мене випробувальний термін(який затягнувся довжиною в рік........) МОЖЕ ПРОСТО РОЗЛЮБИВ І НЕФІГ МЕНІ ТУТ ЗАМОРАЧУВАТИСЬ І ФІЛОСОФІЮ РОЗВОДИТИ????????

Розкажу, що таке пиляла....Грошей в нього 0000000, а я завагітніла, він розпочав власну справу, я постійно казала як будем жити далі.........ремонт потрібно зробити, дитині все купити......жити в кінці кінців!!!!!!!!!!!!

Врезультаті ремонт зробила я сама, за пологи теж я розрахувалась, ліжечко.....ваночки...........одьожки......косметика дитяча....підгузники.......іграшки - БЕЗ СКРОМНОСТІ Я!!!!!!!!!

І так до цього часу..............

Більше того я винна в тому, що не підтримала і не повірила в нього, в тому що він розпочав власну справу.......!!!!!!!!!!!Тепер він нічим не ділиться зі мною............

якщо чесно, то я вже звикла до такого способу життя, хоча вся моя родинна дуже часто мені душу "будоражить" як я так можу жити................... Звичайно, я зриваюсь...............
Руженка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 12 січня 2011, 23:19

Руженка, мабуть не в гороскопах справа. Адже, незважаючи на гороскопи, був період, що ви любилися, знаходили спільну мову, треба шукати причину чого все пішло шкереберть.
Або можливо у вас різні погляди саме на сімейне життя, різні уявлення про ролі батьків?
Можливо ви переживаєте один з переломних моментів, адже у чоловіка нова робота, власна справа (а це неабияке навантаження), ви стали матір'ю (це теж нова роль для вас). Можливо просто потрібен час. щоб все втряслося?

Я б у такій ситуації намагадася примиритися з чоловіком, поговорити про взаємні поступки, шукала б компромісів.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Руженка » 12 січня 2011, 23:31

гра з вогнем написав:Руженка, мабуть не в гороскопах справа. Адже, незважаючи на гороскопи, був період, що ви любилися, знаходили спільну мову, треба шукати причину чого все пішло шкереберть.
Або можливо у вас різні погляди саме на сімейне життя, різні уявлення про ролі батьків?
Можливо ви переживаєте один з переломних моментів, адже у чоловіка нова робота, власна справа (а це неабияке навантаження), ви стали матір'ю (це теж нова роль для вас). Можливо просто потрібен час. щоб все втряслося?

Я б у такій ситуації намагадася примиритися з чоловіком, поговорити про взаємні поступки, шукала б компромісів.

Ах, да..............заплутана ситуація..........

Я зараз в кременці(поїхала до додому), дзвоню, щойно до чоловіка ...питаю як там і що................кажу, що маю бажання приїхати на тиждень(бо приїхала моя мама і я відчула себе трохи вільніше, можу кудись вийти....а мама через місяць знов їде....)Думаю поїду на тиждень, півтора - нехай на малу подивиться, а він мені каже: "Якщо на тиждень, то сиди в Кременці, в мене проблем вистачає, не грузи мене..........

Я кажу, що тоді приїду аж через місяць, а він мені:"Ладно - подзвоню завтра........"
Руженка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 13 січня 2011, 00:18

Natalinda написав:Якщо це характеристики, то треба на них зважати і працювати над стосунками, а не констатувати що не сумісні і все. І я читала що ви теж Руженці не кажете опускати руки, а щось робити. То до чого тут сумісність/несумісність?

К тому, что действительно есть люди, которым сложно ужиться вместе.
И это надо принять как факт.
И не пытаться переделать друг друга.
Раз уж полюбили...
А найти способ, как уживаться с "наименьшими потерями"))
На что-то закрыть глаза, выслушать пожелания, где-то пойти на уступки..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 13 січня 2011, 00:21

Перлинка написав:З того ,що я зрозуміла,він або не заробляє,або заробляє мало,і окрім роботи ше десь вештається, та абсолютно цим не переймається.Проблема досить серйозна прикусити язик і з терпінням те все хавати ,тим більше що мала дитина на руках дуже і дуже важко,шоб там не рекомендував гороскоп,тим більше,ще й йому на цьому фоні романтику влаштовувати :extesi:

Перлинка, я ведь не об этом говорила..
Не имею желания доказывать, что я не верблюд.
Я думаю, та, кому сообщение адресовалось, меня поняла. ;-)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Руженка » 13 січня 2011, 00:35

Ах Шалімар - ти реально прикольна тьотка)))))))))))) Ти вражаєш мене своїм інтелеком)))))))))))
Запрошую тебе на побачення))))))))) :roses: :oops: ;-)
Руженка Офлайн

Повідомлення Руженка » 13 січня 2011, 00:55

Тетяна написав:А я не вірю в гороскопи :zybu:

Ніхто й не заставляє))))))))))Кожному своє! :)
Руженка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 13 січня 2011, 01:04

Руженка написав:Якщо в двох словах, то: дякую Шалімар за розуміння того, що в мене мала дитина і весь час йде на виховання, догляд, прибирання і т.п..... ХОЧА МІЙ ЧОЛОВІК КАЖЕ, ЩО Я НІЧО НЕ РОБЛЮ))))))))))))
Зараз: Люблю- немає зовсім, хвилюватись правда хвилюється(переважно за малу), дзвонить два рази вдень(коли ми не вдома) і питає загальні фрази: "як мала", "шо там", "ти як"????????? Ну все па па...........
Говорили????????? однозначно..........дійшли висновку, що кожен прав по своєму...................я не можу поступитись з того в чому впевнена на 100%, точно так же і він!!!!!!!!!!!!!!!!
Каже мені, що у всьому винна я, бо пиляла його і вилізла на голову))))))))))))))

Слушай, а у Нас не один и тот же муж? :zybu: ххахха
Руженка написав:Розкажу, що таке пиляла....Грошей в нього 0000000, а я завагітніла, він розпочав власну справу, я постійно казала як будем жити далі.........ремонт потрібно зробити, дитині все купити......жити в кінці кінців!!!!!!!!!!!!
Врезультаті ремонт зробила я сама, за пологи теж я розрахувалась, ліжечко.....ваночки...........одьожки......косметика дитяча....підгузники.......іграшки - БЕЗ СКРОМНОСТІ Я!!!!!!!!!
І так до цього часу..............
Більше того я винна в тому, що не підтримала і не повірила в нього, в тому що він розпочав власну справу.......!!!!!!!!!!!Тепер він нічим не ділиться зі мною............

Хотела было написать - молодым, с одной стороны, легче притереться, чем более старшим, а с другой стороны, сложнее.
У взрослого человека (за 30) уже устоявшиеся взгляды, принципы, привычки.. которые не хочется менять или от них отказываться.
Молодые в этом плане более гибкие. Но в силу своей молодости (незрелости) - со скрипом идут на компромисс.
Но когда стадия притирки останется позади, брак будет крепким, и тем ценнее будут отношения - потому что каждый чем-то пожертвовал, и может, пуд соли съел..

Но то, о чём Ты написала.. да.. к Зодиаку и (не)совместимости отношения не имеет ((
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тетяна » 13 січня 2011, 01:05

Ваші діалоги взагалі рахую смішними!
Тетяна Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей