А в мене а в мене а в мене був нині такиииий насичений день, шо аж босоніжки всі пилом припали :grin: .
Ганяла на роботу, в соцзабез, в центр зайнятості, в банк, насолодилася мацанням і мірянням красивих шмоток (бо треба було пів години часу вбити

), обходила пів міста ПІШКИ, на батьківських зборах в садіку виглядала не найгіршим чином і мене навіть слухали :tipok: , ну і на кінець дня потрапила на лекцію самого мого любимого тернопільського священника Володимира Сампари (хто на УХрадіо в неділю слухає радіо Світанок, той знає, яка це харизматична і мудра людина. А хто не слухає, то обов'язково послухайте в неділю зранку після трансляції Служби на 101, 1 ФМ).
Так от, наспівалася, натанцювалася, натішилася, наслухалася, наприймала купу правильних рішень, позначила певні орієнтири в житті і так мені добре. Така вся сповнена Святим духом, шо передати не можу.
Але стопудів день пройшов не дарма і явно не сам по собі отак. Бо все так гладко йшло, хоча мали б бути немалі проблеми з оформленням всіх паперів.
Ну як тут не тішитися і не славити Бога?