Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення Natalinda » 12 січня 2011, 12:16

Руженка написав:Шо ж робити????????????????????? Як навчитись характеристикам іншого знака??????????????????? Як знайти взаємопорозуміння з чоловіком, якщо ми апріорі один одному не підходимо????????????????????

Руженка, невже ти думаєш, що якщо ви апріорі один одному не підходите, то ви могли одружитися? Чи ви лиш місяць зустрічалися?
Це дуже так добре сховатися за гороскопом. О, ми ж не сумісні, знач нема шо напрягатися.

Я не перечитала всього того російськомовного тексту, прочитала шось 2-3 абзаци і якщо ти віриш в гороскопи і щодо тебе вони підтверджуються - то тобі детально розписали над чим тимаєш працювати в собі. Лиш варто вирішити чи ти готова до змін, чи вважаєш що вони не можливі.

Вибач, знаю що ти не просила моїх думок, просто не втрималася, бо хоч ми і не знайомі. шкодащоб розпався ваш шлюб і хочеться щоб все налагодилося. Удачі тобі і жіночої мудрості :roses:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Руженка » 12 січня 2011, 12:25

Дякую Наталінда..............!!!!!!!!!!!!!!!!

Навіть не знаю, що сказати.............важкий період в житті, який затягнувся довжиною в рік...................

Працювати над собою однозначно треба!!!!!!!!!!!!! Та якось повільно все виходить............От якби мені трохи привласнити собі характеристик інших знаків)))))))))))))))))))))))))))

Як?
Руженка Офлайн

Повідомлення Natalinda » 12 січня 2011, 12:31

Пробуй самонавіюванням :zybu:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення мешканка » 12 січня 2011, 13:23

Руженка написав:Я знала, що мене не зрозуміють))))))))))))))))

Чоловік в мене дуже розумний - це по факту. І тому інші сімї, для нього не приклад, на жаль((((((((((
В нього на все своє обгрунтоване твердження!!!
А на рах того, що сімя, то щоденна клопітка праця - ПОГОДЖУЮСЬ!!!!!!!Але я вже рік щоденно "працюю" над сімєю, але все якось не те і не то.............

Руженка, не перекидайте відповідальність на "гороскопи" і всяку таку дурку, бо права Перлинка на 100%, що так собі життя зламаєте.
Я вже 5 років з половиною теж щоденно працюю над власними стосунками і розумію, що скільки будемо жити-стільки й прийдеться працювати. Таке вже сімейне життя і без цього ніяк. Це треба розуміти і у всіх так (в тих, хто хоче будувати власну сім"ю, а не плисти за течією...) Звісно, можливо, психологічно легше сказати "Ми несумісні" і з полегшенням зітхнути, але, як на мене, то це зрада і вас самих, і вашого чоловіка і вашої дитини. Якщо ви брали шлюб в церкві-маєте велику поміч від Бога-тільки скористайтесь нею.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 17:08

Natalinda написав:Це дуже так добре сховатися за гороскопом. О, ми ж не сумісні, знач нема шо напрягатися.

мешканка написав:Руженка, не перекидайте відповідальність на "гороскопи" і всяку таку дурку

))
Гороскоп - это не прикрытие, а объяснение.
В данном случае, гороскоп мало чем отличается от психологической характеристики человека.
Например, обнаружилось бы, что Он и Она - не знакЗодиака1 и знакЗодиака2, а холерик и флегматик, к примеру. Один хочет сидеть дома, другой хочет "в свет". Один жаворонок, другой сова. И так далее, и так далее
И не обращать внимания на различия - это ошибка.
Руженка написав:Навіть не знаю, що сказати.............важкий період в житті, який затягнувся довжиною в рік...................
Працювати над собою однозначно треба!!!!!!!!!!!!! Та якось повільно все виходить............От якби мені трохи привласнити собі характеристик інших знаків)))))))))))))))))))))))))))
Як?

Руженка, да у Вас же еще ребенок маленький... (Вот, как раз год) Весь мир крутится вокруг него. Ты - приготовить покушать, накормить, умыть, помыть посуду, поменять подгузник (ну или высадить)), уложить спать, выйти погулять, постирать, развесить, поиграть, опять приготовить кушать, опять накормить... (это я так, предполагаю))
Он - с утра до вечера на работе, возвращается уставший, помог там Тебе чем-то, поиграл с доцей, завтра опять рано вставать..
Времени (и сил) друг на друга практически нет.
А хочется внимания, заботы, тепла..
Недовольство, претензии..
НО.
Есть Любовь.
Возможно, Вам сейчас иногда кажется, что ее уже нет. Это так только кажется))
И нужно искать ТОЧКИ СОПРИКОСНОВЕНИЯ.
И любить не за достоинства, а невзирая на недостатки.
Дать немного пространства друг другу, быть терпимее..
Над отношениями должны работать ОБА.
Твой муж согласен, что необходимо пересмотреть Ваши отношения?
Люби себя. Не давай в обиду. Будь ласковой, нежной)
Не возлагай на него женские обязанности, но пусть он старательно выполняет свои мужские.
Вам нужно пройти эту закалку.
Я не знаю сути Ваших проблем.
Но мне кажется, многие из них решатся, когда ребенок чуть подрастет)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 17:28

(пусть меня тут заклюют за гороскопы)
Руженка, подозреваю, сейчас Твой муж не ведет себя как подарочек,
но если убрать в сторону Ваши негаразды,
посмотри на своего избранника.
Какие у него недостатки?
Весы всегда стремятся к компромиссу! Он терпим, и готов приспосабливаться!
Мужчина-Весы просто создан для брака! и постоянства..
Он оценит взаимопонимание и гармонию..
Романтики для него много не бывает! ))

Его легко можно обидеть резким словом... Так что избегай проявления неприязни к нему и вовремя прикуси язык))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 12 січня 2011, 17:39

З того ,що я зрозуміла,він або не заробляє,або заробляє мало,і окрім роботи ше десь вештається, та абсолютно цим не переймається.Проблема досить серйозна прикусити язик і з терпінням те все хавати ,тим більше що мала дитина на руках дуже і дуже важко,шоб там не рекомендував гороскоп,тим більше,ще й йому на цьому фоні романтику влаштовувати :extesi:
Ружена ти кажеш не визнає авторитети,але ж не обовязково йому говорити що ти задумала.Я бачу мешканка відгукнулась,тобто розумію,що вони не проти якось підтримати вас морально та поділитись досвідом.
А ти просто скажи чоловікові,що вас запросили з доцею в гості.Шкода що в грекокатолицькій церкві немає такої практики ,щоб молоді сімї тісніше спілкувались між собою за межами церкви.Просто якби ви невимушено ,безпосередньо мали постійно перед собою подібні приклади,то може б він спробував щось для себе з того взяти.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 12 січня 2011, 17:48

Shalimar написав:
Natalinda написав:Це дуже так добре сховатися за гороскопом. О, ми ж не сумісні, знач нема шо напрягатися.

мешканка написав:Руженка, не перекидайте відповідальність на "гороскопи" і всяку таку дурку

))
Гороскоп - это не прикрытие, а объяснение.
В данном случае, гороскоп мало чем отличается от психологической характеристики человека.
Например, обнаружилось бы, что Он и Она - не знакЗодиака1 и знакЗодиака2, а холерик и флегматик, к примеру. Один хочет сидеть дома, другой хочет "в свет". Один жаворонок, другой сова. И так далее, и так далее
И не обращать внимания на различия - это ошибка.

Ну тут різні речі як на мене. Я в гороскопах не сильна, але наскільки розумію те що читаю тут, то гороскоп пояснює і констатує що люди не сумісні і все. А холерики і флегматики, сови і жайворонки якщо вміють використовувати свій мозок то намагаються підлаштуватися один під одного. До речі холерику з флегматиком легше жити ніж таким самим холериком.
Якщо це характеристики, то треба на них зважати і працювати над стосунками, а не констатувати що не сумісні і все. І я читала що ви теж Руженці не кажете опускати руки, а щось робити. То до чого тут сумісність/несумісність?

От цікаво чи є люди які перед одруженням подивилися в гороскоп, виявили що вони не сумісні і вирішили не одружуватися? Маю сумнів, хоча не цікавилася таким ні в кого. Сеодно в більшості любов, або зальт, або те і інше. Ті хто стосунків не хоче втрачати - той працює над ними, той хто хоче їх позбутися позбувається навіть якщо гороскоп сумісний.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 12 січня 2011, 17:53

Працювати треба над будь-якими стосунками і тут ніякі гороскопи нам не допоможуть. Якщо в сім"ї є серйозна проблеми і вирішити самотужки не вдається-треба шукати допомоги, професійної допомоги. Треба йти до психотерапевта і разом шукати вихід із ситуації. Бо понад всякі гороскопи, оракули, характери та темпераменти є сім"я, як одна з найбільших цінностей, яка може бути в житті людини.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей