Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення taranjka » 11 січня 2011, 20:13

почитала-почитала.. лан, най гороскопи є правдиві, скорпійон то скорпійон, а риба то риба. але ж тут і рік народження має значення - бо скорпійон-бик, то не скорпійон-мавпа. скорпійон-мавпа-Олег і скорпійон-мавпа-Андрій тож будуть різні, бо і імя має значення. а ше день народження, число, година.... а ше по всяких майя... в мене після стількох недорівнює віра в гороскоп шось не вкладається. тим більше читати чиюсь писанину, де будуть казати чи підходить мені мій муж чи тре нового шукати :)
п.с. читаючи описи зовнішності того чи іншого знаку зодіяку мона вважати їх дискримінаційними трохи, бо шось вони не розраховані на інші раси)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 00:00

LeeLoo написав:Da ja Skorpion :)

Вы забыли этот значок - :lol:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 00:01

lore1ei написав:А чого ніхто не згадує за Східний гороскоп, типу по роках.
Може на знак зодіаку ще впливає рік народження?

на укр нете есть классный гороскоп по годам.. Не такой привычный - Тигра, Лошади.. А другой.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 12 січня 2011, 00:03

гра з вогнем написав:а я сеье у всіх описах бачу :zybu:

обычно Рыбы включают в себя характеристики всех знаков Зодиака))

А ХеппиМами я воспринимаю как Близнецы :oops:
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 12 січня 2011, 01:07

а я? а я?
я теж у всіх описах бачу свої характеристики - всі позитивні, звичайно :zybu:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Руженка » 12 січня 2011, 01:10

Щодо мене, то переконуюсь ще раз - гороскопи таки реально існують))))))))))))

Прочитала характеристики Діви, Скорпіона і не знайшла нічого, щоб характеризувало мене!!!!!!!!!!!!!
Воно і не дивно - Я - РАК)))))))))))))))))))

А від характеристики сумісності Рака з Терезами тихенько заховалася під стіл)))))))))))))) ТАКИ ПРАВДА!!!!!!!!!!!

Більше того- мене це так вразило)))))))))))) Я вже багато передумала про свій шлюб і проблеми, які виникають і їх вирішення. Шукала причини................. Чому так............. Навіть до психолога ходила(правда на один сеанс - не сподобалось)

А виявляється ми з чоловіком несумісні по горскопу!!!!!!!!!!!! Можливо, комусь здається - це дивним, а хтось взагалі посміється!!!!!!!!!! Але те, що написала Шалімар про мою сумісніть слово в слово правда!!!!!!!!!!!!! А ми з Шалімар не знайомі!!!!!!!!!!!!!!(Хоча познайомитись я вже хочу))))))))))))))

Шо ж робити????????????????????? Як навчитись характеристикам іншого знака??????????????????? Як знайти взаємопорозуміння з чоловіком, якщо ми апріорі один одному не підходимо????????????????????

Якщо Ви спитаєте, як я вийшла заміж???????? Скажу, що від великої любові і від порозуміння!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Але у всіх є букетно-канфетний період, чи не так??????????????7 У нас він закінчився, почалося справжнє життя з різними характерами і відношенням до життя!!!!!!!!!!
....
Я емоційна, "владолюбива"(не знаю як правильно написати(маю на увазі, що все має бути по моєму)), сімейна, щира.....

Чоловік - справедливий, свободолюбивий (як на мене аж занадто вільний))))(спочатку робота, потім - сімя...............

Ехххх...................
Руженка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 12 січня 2011, 01:18

Попросися краще з чоловіком в гості до Марі,Мешканки, Оленки ,думаю,вони радо з вами поділяться секретами щасливого шлюбу на хрисстиянських засадах.А гороскопи,то дурня ,чесно-чесно,краще викинь то з голови,бо поломаєш собі та своїй дитині життя.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 12 січня 2011, 01:23

Перлинка написав:.А гороскопи,то дурня ,чесно-чесно,краще викинь то з голови,

Перлинка, 100%
Сім'я - то не гороскопи, то щоденна праця.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Руженка » 12 січня 2011, 01:34

Я знала, що мене не зрозуміють))))))))))))))))

Чоловік в мене дуже розумний - це по факту. І тому інші сімї, для нього не приклад, на жаль((((((((((
В нього на все своє обгрунтоване твердження!!!
А на рах того, що сімя, то щоденна клопітка праця - ПОГОДЖУЮСЬ!!!!!!!Але я вже рік щоденно "працюю" над сімєю, але все якось не те і не то.............

Прочитайте................... може зрозумієте, що я маю на увазі і що так гарно по поличках розклала Шалімар..............

[/quote]

Руженка, Ты Рак?
Со взаимопониманием сложности..
"Минутное перемирие будет результатом усталости от одной битвы и коротким отдыхом перед другой. Ты можешь часто обижать спокойного и деликатного мужчину-Весы.

Иной раз ты неосознанно причинишь боль его чувствительной натуре - ведь ты капризна и неуравновешенна. Под действием дурного настроения ты вполне способна ска-зать ему, что о нем в данный момент думаешь.

Когда пройдет твой гнев, ты, разумеется, пожалеешь о сказанном, постараешься загладить вину и попросишь прощения, станешь покладистой, милой и любезной - до следующего раза. Он не сможет вынести часто повторяющихся ссор. Беспомощный и несчастный, в постоянном нервном напряжении, он, наконец, поймет: жизнь с такой партнершей невыносима.

Но оставить тебя не решится и будет разрываться между желанием гармонии в любви и невозможностью примириться с действительностью.

Чтобы он в конце концов осознал необходимость кардинально решить вопрос, он должен получить от тебя сильный удар. В этом случае он либо решится от тебя уйти, либо станется в надежде на близкие перемены в твоем характере и тогда будет страдать.

В свою очередь ты, такая же несчастная, как и он, тоже не сможешь с ним расстаться, поскольку тебе невыносима мысль о сознательном разрушении семьи. А если вас связывают дети, ты вообще на это никогда не пойдешь.

Для него даже думать об одиночестве - худшее из наказаний, а решение о разрыве причинит ему дополнительные страдания. Поэтому вам трудно расстаться, хотя и жить вместе не легче."

Делайте работу над ошибками.[/quote]
Руженка Офлайн

Повідомлення LeeLoo » 12 січня 2011, 08:07

Shalimar написав:
LeeLoo написав:Da ja Skorpion :)

Вы забыли этот значок - :lol:

ок - якщо так хочете цей значок - ось він :lol:

--------------------
редаговано модератором (mala-karta)
LeeLoo Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей