Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення yultsya » 19 грудня 2014, 19:21

Ameli написав:так те світло то таки не приємна ситуація і треба дійсно придумати що то робити 2 години а сьогодні 2год і десь 20 хв. купила лампу яку можна заряжати а то з тими свічками і з моїми дітиськами то все переживала щоб пожару не наробили. що ми робимо? і танцюємо і вірші розказуємо, з свічки ліпили кульки, теребили соняшник, лущили кукурудзу. розказуємо якісь цікаві історії. смішимо одне одного.( це переважно я). слухаємо по телефоні радейко. на планшеті дитячому є казки і пісеньки то слухаємо. звонимо до другої бабці і питаємо як вони поживають і що роблять без світла. сьогодні то придумала щоб молодша не нудила то дзвонили до тьоті :crazy: і питали(майже почесному) де то світло. то мала все казала тьотя мене чогось не чує. :ha:

От читаю і згадую коли сама ще була мала, то також десь так проводили час. І скажу чесно, що дуже любила той час коли не було світла. Всі разом збирались на теплій кухні, спілкувались, грали ігри. Було затишно. А коли включали світло, включався і телевізор і на тому вся романтика закінчувалась...(

Думала, що у нас виключатимуть і посидимо присвічках, а у нас, як на зло і не виключають))))
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення taranjka » 19 грудня 2014, 19:45

yultsya здається і не будуть - біля вас десь "гуділка" цивільної оборони, напевне одна лінія :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Жаліємось :( 3

Повідомлення nadusha » 19 грудня 2014, 22:04

Сьогодні приїжджав мій тато. Мав привезти валянки для майбутнього костюма сніговика. Вилетів кульок з валянками або в 27, або в 22 маршрутці. Так обідно... Куди можна подзвонити до диспетчера маршруток чи до когось іншого? Надія вмирає останньою... :cry:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Ulkanet » 20 грудня 2014, 00:11

nadusha я була так сумку в маршрутці забула, вийшла і за 3 хв згадала - то побігла назад і до наступної 19 (бо саме в 19 забула сумку), і шофери між собою зідзвонилися і знайшли мою сумку, щей задурно привезли :=): :=):
нехай завтра спробує підійти до 22 чи 27 (шкода що точно не памятає яка маршрутка)і скаже що загубив взуття - попросить щоб вони між собою обдзвонилися - може ще знайдеться.

доречі після мого трафунку, я вже двічі так чужим людям нагадувала що забули сумку :=): :=):
Offtopic: мені сьогодні 19 маршрутка руку прищемила, бо я не встигла вийти :dash: так гнав, як навіжений
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення nadusha » 20 грудня 2014, 10:46

Дякую, Уляна, за поради! :rose: Тато віз Миколая внукам, мав пакет з подарунками і пакет з валянками. Пересідав з 27 на 22. Найсмішніше, що тато приїхав коло третьої, а я "здогадалася" подивитися на валянки аж ввечері, коло дев'ятої... Подзвонила до нього, виявилось - забув чи загубив в маршрутці, в якій точно не пам'ятає... Вчора нарила такі телефони організацій, які займаються маршрутками
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Додзвонилася до 27, залишила свої телефони. Не дзвонять - значить нема. До 22 не додзвонилася, сьогодні підійду до 22 маршрутки - розпитаю ще так. Трохи шкода, бо то були валяночки від гумачків, в них дуже добре було ходити в селі. Але ще, напевно, знайду такі на секонді.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Kozanostra » 04 січня 2015, 19:01

Ще підскажіть де тут інтимний розділ не можу знайти..... :=):
- Везе ж деяким!
- А що?
- Ось взяти Василя - вчора тільки застрахувався, а сьогодні вже цегла на голову впала
Kozanostra Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 2

Повідомлення Любов » 04 січня 2015, 19:27

ось тут розділ - інтимне здоров'я viewforum.php?f=167
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Ameli » 05 січня 2015, 00:31

А ми сьогодні були у філармонії на дитячому новорічному ранку...бо дійство яке було до того то 100% було для дорослих. вечори на хуторі біля диканьки...моя мала казала а чого хоч раз нічого не сказали а лише танцювали і співали)))) Класно що пішли хоч малої плаття вигуляли :ha:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2015, 02:54

Ameli а що було на ранку? ну пісні? вірші? танці? у виконанні діток чи дорослих?
я жодного разу у філармонії не була :=):
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 09 січня 2015, 12:37

ми не планували йти просто зговорилися з родичкою яка там працює і вона нас запросила. ще ви не встигли прийти як нам сказали швиденько вже починається...так ми в гардероб і на другий поверх там вже нас зустріла родичка :wink: то ми сиділи на балконі. я думала спочатку біля ялинки а потім в залі але в них все навпаки. гарно танцювали і дуже святково і проникливо колядували :aplo: мені сподобалося бо давненько там не була і чогось хотілося такого доброго і радісного. ну для малої було скучнувато хоч і не 2 рочки але якщо чують що то для дітей то щось має бути дитяче а не Солоха, чорт...і козаки, але то я вже носом кручу ::Р: Після вистави пішли у фоє(дуже в них не зручно бо багато колон і маленьке відносно примішення...а діток трошки назбиралося і там навіть зустріли більше знайомих як де. ранок їм подарувала якась огранізація і тих пару подарунків. то були загадки спочатку від ведучої, потім старші дітки самі загадува, дальше був конкурс з кріслами для старших..до того було норм а дальше прийшов дід мороз і почалося той віршик згадав той ні всі на купу лізуть...кошмар а дальше танцювали танець маленьких каченят( дальше ми пішли бо мала не захотіла бути) не ма подарунка то чого там бути. ну все гарно але з подарунками то точно не треба було.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Агнесса і 8 гостей