Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення taranjka » 03 грудня 2014, 22:36

2 мішки? :crazy:
кажуть шо виключати будуть до 5, доки ремонтують реактор на запорізькій аес :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 03 грудня 2014, 23:18

Inna написав:Жити по-новому. А я пішла за дитиною в садочок, ще меньшого взяла з каляскою, якраз ще на гімнастику в центр поїдемо, посилку в укрпошті відправити-перехожу дорогу а світла нема! ні на пошті, ні в садочку!!!!!! Залізли з Максом на 2 поверх помацки і заходимо до групи- там темно, пару дітей бігає, виховательки не має, одна няня. Кричу- Маргарита!!!! бачу 5 дітей переді мною, а хто -не знаю!!! Ні свічки в групі, нічого.
Доречі, гречки 2 мішечки купили.

Не прийнято тут таке обговорювати, в Україні нарешті все добре , чесні демократи при владі,а не золоті батони.
Viva la Revolution!
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 грудня 2014, 23:25, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TYulia » 13 грудня 2014, 00:04

в мене сьогодні світло виключали (район 6-го магазину) з 17:30 - 19:30. Звичайно, що можна оптимістично шукати в цьому якісь позитивні моменти - давно не чула такої тишини, з малим більше часу провела, лист Миколаю намалювали, електрику зекономили. Але таки відчуття були більш дратівливими. Я ще з малим самі були вдома, то якось лячнувато. Синочок спершу теж трохи занервував. Слава Богу мала зарядну лампу, швиденько її витягла і мали ми трохи світла. Найгірше в тих всіх відключеннях - неочікуваність. :dash: А якби я вечерю якусь задумала в моїй електричній духовці, то прийшлось би не знати як викручуватись. Не знаю чи то вже завтра знову чекати такого темного щастя, чи може по іншому получиться.
А ви з дітьми, що робите коли світла нема?

P.S. пропоную окрему тему про відключення світла :wink:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Ulkanet » 13 грудня 2014, 00:21

ой, те світло :dash: :dash: :dash:
та їхня "несподіванка" - це капець. хоча на Новому світі виключають через день (вул. Нечая) - правда в різні години. :crazy:
Вчора виключили в 17-20 год. :dash: купа дітей :scare: розводили по домах.
сьогодні в нас було - а на сусідніх вулицях не було - то знову малих по домах розводили :crazy:
а ще напротязі дня двічі вибивало світло. я тільки посканувала 34 книжки - бац і нема того світла, за хвилину включили :dash: тільки посканувала вдруге - знов вирубало - упси старі - нічого не тримають :cry: мало не плакала так обідо було. і то на обід. :dash:
тай взагалі від коли почали виключати світло - то упси "клацають" і "клацають" :dash: (не знаю наскільки тої нашої техніки вистачить при таких перепадах напруги :dash: )
а в селі в мами то щодня двічі на день виключають. :dash: по 2-3 години. з 17 до 20 год. можуть виключити: одного дня в 17, іншого в 20 години і так 2-3 год сиди на помацки :dash:
можна подумати в селах так багато електрики споживають :dash: в мене в селі 500 хатів. (це як 4 новобудови в мене на вулиці - в підїздах світиться цілодобово, на подвірї "тисяча" лампочок - ніхто і не збирається економити :dash: )
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення nelly » 13 грудня 2014, 00:35

я сьо з 13 год була мамою 3 дітей, а з 5 год - 4 дітей :crazy: . і шо я Вам скажу мами багаті респект Вам і уважуха :rose:
Особливо важко коли мали одні сани а троє хотіли кататися і йди розборони, перейти дорогу щоб ніхто не впав бо в нас така слизькотінь що капець.
Ну і їсти треба трохи наготувати що теж не мало важно.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 грудня 2014, 00:44

В нас досі ще ні разу не виключали, аж вчорп перший виключили з 15 до 17. Це було якось не дуже смертельно, бо до 16 ще надворі було світло. А потім то повмикали ліхтарики, якими запаслись вже давно. А ще читали з малою в темряві лише з маленьким ліхтариком, яким світили на книжку. То їй дуже сподобалось.
А сьогодні було не так цікаво. Виключили аж в 19 год. Найгірше було те, що в мене як раз пиріг пікся і було як раз наполовині, він тільки почав сходити. Я думала, що капець йому точно. Але вирішила ризикнути, і не витягала його з духовки, а через півтора години, коли включили світло, я його допекла, і просто чудо, що він все ж вдався.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ameli » 13 грудня 2014, 00:48

так те світло то таки не приємна ситуація і треба дійсно придумати що то робити 2 години а сьогодні 2год і десь 20 хв. купила лампу яку можна заряжати а то з тими свічками і з моїми дітиськами то все переживала щоб пожару не наробили. що ми робимо? і танцюємо і вірші розказуємо, з свічки ліпили кульки, теребили соняшник, лущили кукурудзу. розказуємо якісь цікаві історії. смішимо одне одного.( це переважно я). слухаємо по телефоні радейко. на планшеті дитячому є казки і пісеньки то слухаємо. звонимо до другої бабці і питаємо як вони поживають і що роблять без світла. сьогодні то придумала щоб молодша не нудила то дзвонили до тьоті :crazy: і питали(майже почесному) де то світло. то мала все казала тьотя мене чогось не чує. :ha:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Параїл Юля » 16 грудня 2014, 18:02

Не знала де написати, тому пишу тут. Може комусь буде цікаво.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Не хочу! Не буду!

Повідомлення TaniaPicaSSo » 19 грудня 2014, 00:19

В нас в будинку є свій підвал, як у всіх, напевнр. Маленька комірка з номером нашої квартири. Ми ним ніколи не користувались, останній раз туди спускались три роки тому. Колодки на дверях не було і ми не чіпляли ніякої, так як кажу, ми ним не користувались. Але тут раптом надумали стіл великий розкласти і занести туди, бо рідко ним користуємось. Колодку спеціально купили, щоб почепити. Я не ходила туди, але чоловік пішов, вертається, каже, двері в нашу комірку так виламані, що навіть колодку нема де почепити, а в самій нашій комірчині сміттєве звалище. Всюди інше чистенько, комірчинки всі позакривані на замки, і тільки наша відчинена і там гора сміття. Явно, навіть не від одної людини. Певно, всі дружно туди скидали. Слів нема. Так гидко. Досі думала, що з сусідами нам пощастило. Переважно всі літні люди. Тепер принципово там приберемо і закриємо на замок, хоч він нам зовсім не потрібен той підвал :sad:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ameli » 19 грудня 2014, 15:48

Ех а у мене проблема. приніс таки омріяного планшета моїй дитині (бабця розщедрилася) а що з ним робити не пойму. я в тому ділі абсолютний чайник. там є вай-файф але чогось зараза не підключається...купа питань то освоїли якусь 1 гру музичну, зробили фотки і пальцем писали різні каракулі...тикніть пальцем де то почитати бо то просто засада.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей